"OVO NISAM DOŽIVEO U KARIJERI" Predsednik Slavije besan na Crvenu zvezdu zbog Olajinke

A. I.

30. 07. 2024. u 13:26

KOMPLIKUJE se situacija oko fudbalera Crvene zvezde i transfera u Slaviju iz Praga, a o "slučaju Olajinka" govorio je i prvi čovek Slavije Jaroslav Tvrdik.

ОВО НИСАМ ДОЖИВЕО У КАРИЈЕРИ Председник Славије бесан на Црвену звезду због Олајинке

FOTO: FK Crvena zvezda

Želela je supruga Pitera Olajinke da se vrati u Prag. Zvezda je bila spremna da mu želju ispuni, a onda su crveno-beli odustali zbog navodno neprofesionalnih poteza Nigerijca. 

On je sada suspendovan od strane sportskog sektora, a po svemu sudeći mu je propao povratak u “zlatni grad”. Ostaje na “Marakani”, a veliko je pitanje kada će i da li će da vidi teren.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na društvenoj mreži “X” se oglasio čelnik Slavije Jaroslav Tvrdik.

– Za devet godina rada u fudbalu ovo nisam doživeo, klub prodavac je prihvatio ponudu i kasnije odustao od ovog koraka. Razlozi nisu važni, posao nije urađen, kada se pogledaju sve strane u pregovorima i pomak u vremenu, mi više ne idemo u ovaj transfer – rekao je Tvrdik.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U tekstu u češkim medijima se navodi da je Crvena zvezda odustala od transfera zbog nezadovoljstva navijača prodajom Nigerijca i da žele na “Marakani” da izbegnu rat. 

Po informacijama iz Ljutice Bogdana istina je drugačija, Piter Olajinka je neprofesionalnošću naljutio članove uprave i stručnog štaba, prenosi "Maksbet sport"

Trener Slavije iz Praga je takođe govorio o Olajinki.

– Izvesno je da neće doći. Dva kluba nisu postigla dogovor. Čuo sam i da ne trenira sa timom, već odvojeno. Ni to nije dobra vest – izjavio je Jindrih Trpišovski.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)