SRBINOV TRANSFER KARIJERE! Predrag Rajković naplatio odličan nastup na Evropskom prvenstvu

Novosti online

03. 08. 2024. u 09:43

Prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković novi je član Al Itihada!

СРБИНОВ ТРАНСФЕР КАРИЈЕРЕ! Предраг Рајковић наплатио одличан наступ на Европском првенству

FOTO: Tanjug/AP

Njegov doskorašnji klub Majorka će od transfera zaraditi 11 miliona evra, a kada je u pitanju Rajkova godišnja plata, ona će iznositi sa bonusima do vrtoglavih 15 miliona evropskih novčanica godišnje!

Ugovor će biti potpisan na četiri godine, tako da je jasno da je Rajković u dugoročnim planovima prebogatih Arapa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Rajkovićev saigrač će tako zaigrati za klub prepun velikih zvezda svetskog fudbala, a dovoljno je reći da će mu saigrači biti Ngolo Kante i Karim Benzema.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Al Itihad je inače želeo da angažuje čuvara mreže Mančester sitija - Edersona, ali kako su njihovi pregovori propali, odlučili su se našem golmanu koji je bio jednako kvalitetna alternativa.

Rajković će biti treći srpski fudbaler u Saudijskoj Arabiji, nakon što su prošle godine tim putem krenuli njegovi saigrači iz reprezentacije Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić koji su sa Al Hilalom dominantno osvojili titulu šampiona te zemlje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!