HUMANI NA PETOPARCU: Završen tradicionalni letnji turnir u malom fudbalu u Zrenjaninu

B. G.

03. 08. 2024. u 20:36

Sjajnim humanim gestom učesnici tradiocionalnog letnjeg turnira u malom fudbalu Zrenjanin 2024. koji se protekle dve nedelje igrao u najvećem gradskom stambenom naselju Bagljaš, na betonskom terenu osnovne škole Petar Petrović Njegoš, uveličali su finalni dan, pred prepunim tribinama.

ХУМАНИ НА ПЕТОПАРЦУ: Завршен традиционални летњи турнир у малом фудбалу у Зрењанину

Letnji turnir u malom fudbalu

 
   Ekipe koje su se nadmetale za treće mesto, JKP Čistoća i zelenilo i Đuka plast, novčanu nagradu u iznosu 50 hiljada dinara, uplatile su za lečenje bolesnih dečaka Dušana Protića i Mateja Kačavende, dok su svi ostali učesnici, kao i brojna publika podržali himanitarnu akciju Sportom za bolje sutra.
   U finalnom duelu seniora, pred više od hiljadu gledalaca, ekipe Eko metal Komerc i Sas BMT lux, nakon 1:1 u regilarnom delu, ušle su u dramatičnu penal završnicu, iz koje su kao pobednici izašli fudbaleri ekipe Eko metal komerc, koja je u svojim redovima imala dvojcu futsal reprezentativaca Srbije, Slobodana Rajčevića i Nikolu Matijevića, dok je treći futsal reprezentativac Srbije Žarko Matić, nosio dres ekipe Sas BMT lux.
   Slobodan Rajčević proglašen je za najboljeg igrača turnira, Žarko Matić bio je prvi strelac, Stefan Radić najbolji golman, a zanimljivo je da su u pobedničkoj ekipi, zajedno igrali otac i sin, Slobodan, nekadašnji reprezentativac i Nikola Matijević, sadašnji reprezentativac Srbije.
   Pre seniorskog finala, odigrane su završne utakmice u konkurenciji pionira i juniora, a svojevrnu promociju imao je i ženski fudbal.Mlade dame ŽFK Proleter iz Zrenjanina, podeljene u dva tima crveni i plavi, demonstrirale su svoje umeće, a zanimljivo je da su nakon trinaest sušnih godina, uspele da se plasiraju u Savezni rang i u predstojećoj sezoni takmičiće se u Prvoj ženskoj ligi Srbije.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!