"DRAGO MI JE DA SE IGRAČI TRUDE!" Vladan Milojević se oglasio posle utakmice Tekstilac - Zvezda

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 08. 2024. u 22:55

CRVENA zvezda pobedila je Tekstilac iz Odžaka u 3. kolu Superlige Srbije sa 4:0. Utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

ДРАГО МИ ЈЕ ДА СЕ ИГРАЧИ ТРУДЕ! Владан Милојевић се огласио после утакмице Текстилац - Звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

On je najpre analizirao meč u kom je šampion naše zemlje svaki gol postigao u drugom poluvremenu.

- Utakmica je bila teška. Ponovo smo igrali sa dosta igrača koji se prilagođavaju sistemu. Zadovoljan sam njihovim izdanjem u ovom trenutku, sa onim koliko mogu da pruže. Mislim da smo u prvom poluvremenu apsolutno dominirali. Znali smo da Tekstilac ima veoma dobro organizovanu odbranu. Ekipa su koja voli da "pritisne" protivnika, ali smo uspeli da ih spustimo u nisku zonu. Nismo uspevali da pronađemo prostor, kako bismo stvorili stopostotnu šansu i otvorili utakmicu. Sa izmenama, igračima koji su ušli sveži i držeći se plana koji smo imali, uspeli smo da postignemo gol, koji je promenio tok meča. Posle toga Tekstilac je pokazao želju da izađe malo više, ali se tu javio i faktor umora, a takođe se i pokazao naš kvalitet. Naročito mi je drago što napadači daju golove. Sve u svemu sam zadovoljan, ali opet kažem da imamo dosta igrača koji su tek došli, nisu prošli pripreme. Novi igrači koji su stigli treba da prođu period adaptacije i da se prilagode našem načinu rada. Trudimo se, radimo, nadam se da će sve biti u redu - istakao je Milojević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Osvrnuo se i na promene u timu kojih je bilo dosta u odnosu na duele sa Jedinstvom i Mladosti.

- Golove su postigli i debitanti Milson i Elšnik. Imamo i Duartea koji cele nedelje nije bio sa nama, zbog rođenja deteta. On je tek juče doputovao i pokazao kakav je profesionalac. Nemanja Stojić je danas nastupio na novoj poziciji. Na terenu je bio i Prucev, koga nismo imali ni u Rusiji, ni na Zlatiboru gde je bio povređen. Jednostavno moramo kroz takmičarske utakmice da ih proveravamo, koje nisu baš za to. Nažalost tako smo ograničeni. Drago mi je da su vredni, da se trude i daju sve od sebe i da su pokazali dobru reakciju posle utakmice protiv Mladosti iz Lučana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pohvalio je i navijače koji su u 70. minutu napustili tribine stadiona "Slavko Maletin Vava".

- Naši navijači su divni, uvek su sa nama. Ne bih da se ponavljam, ali oni su nešto najlepše što Crvena zvezda ima. To je suština ovog kluba, pogotovo toliko mladih navijača. Sve je to lepo - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: USPESI OBELEŽENI U REZIDENCIJI AMBASADORKE: Noletov trijumf u podnožju Ajfela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!