SRBIN NAČEO BARSELONU! Luka Jović igra kao preporođen (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2024. u 07:56

Reprezentativac Srbije Luka Jović postigao je gol za Milan u prijateljskoj utakmici protiv Barselone.

СРБИН НАЧЕО БАРСЕЛОНУ! Лука Јовић игра као препорођен (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Milana savladali su katalonskog giganta posle izvođenja penala (3:2), a srpski napadač ostavio je sjajan utisak na ovoj utakmici.

Jović je počeo u startnoj postavi, a već u 10. minutu nakon sjajne kombinacije sa Kristijanom Pulišićem, Srbin je zatresao mrežu i doneo prednost rosonerima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pet minuta kasnije Pulišić je bio precizan za 2:0. Međutim, u nastavku meča Levandovski je postigao dva gola , u 22. i 58. minutu, i tako doneo izjednačenje Barseloni, pa je odluka o pobedniku pala posle penal serije, u kojoj su uspešniji bili fudbaleri Milana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nažalost, uprkos odličnoj igri Jović je zamenjen posle prvih 45 minuta. Bilo kako bilo, Luka je na pripremama pokazao da je spreman za narednu sezonu i da zaslužuje mesto u italijanskom timu.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!