OGNJEN MIMOVIĆ: Uvek se radujem punoj Marakani, bićemo sve bolji

Tanjug

07. 08. 2024. u 14:14

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović izjavio je danas da se raduje predstojećoj utakmici protiv Novog Pazara u četvrtom kolu Superlige Srbije.

ОГЊЕН МИМОВИЋ: Увек се радујем пуној Маракани, бићемо све бољи

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Zvezde će u subotu, od 20 časova, na svom terenu dočekati Novi Pazar.

"Radujem se svakoj novoj utakmici, pogotovo kad igramo na Marakani pred našim navijačima. Bili smo ubedljivi protiv Tekstilca, tako da očekujem dobru partiju i protiv Novog Pazara, pred što više zvezdaša. Sezona polako hvata zamah, osećamo se sve uigranije, i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji", rekao je Mimović, prenosi sajt kluba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je poručio da mu dosta znače saveti trenera i starijih saigrača.

"Što se mene lično tiče, trudim se da što više napredujem i mnogo mi znače saveti trenera i starijih saigrača. Dosta sam opušteniji na terenu nego prethodnog proleća i potrudiću se da pružim što bolje partije u nastavku sezone. Čekaju nas uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali smo fokusirani isključivo na prvu narednu utakmicu i želimo da trijumfujemo. Kvalitetno radimo i sa pravom smo optimisti", izjavio je fudbaler Zvezde.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mimović je istakao da u Zvezdinom timu ima dosta mladih igrača koji su prošli školu "crveno-belih".

"Da ih ne nabrajam sad sve, ali zaista se kvalitetno radi i drago mi je što vidim mnogo nekadašnjih saigrača iz mlađih selekcija kako danas zajedno igramo i u prvom timu. Znamo da zvezdaši imaju poseban osećaj prema deci ponikloj u klubu i da vole da ih u što većem broju vide na terenu, a mislim da nikada ranije nije bio ovoliki broj igrača iz škole. U kombinaciji sa iskusnim domaćim igračima i kvalitetnim strancima, imamo formulu za uspeh", zaključio je Mimović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!