OSVOJITE SONY 5 I DOČEKAJTE NOVU SEZONU SPREMNI

PROMO

10. 08. 2024. u 16:00

Samo ovo je potrebno da uradite kako bi osvojili novi Sony Playstation 5!

ОСВОЈИТЕ СОНY 5 И ДОЧЕКАЈТЕ НОВУ СЕЗОНУ СПРЕМНИ

FOTO: Promo

Vreme je za novi giveaway! Olimpijske igre se bliže kraju, u toku su i kvalifikacije za najveća evropska fudbalska takmičenja, a vodeće lige samo što nisu počele. Ovo leto obiluje sportom i predstavlja sjajnu uvertiru za jednu od najuzbudljivijih sportskih sezona u poslednjih nekoliko godina, a kako bolje da zakoračite u novu sezonu, nego u društvu novog Sony Playstation 5 sa dva džojstika.

Iako smo ovog leta imali i Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre, svima nam nedostaju utakmice naših omiljenih klubova i derbiji najjačih svetskih liga, koji donose još više uzbuđenja kada se igraju na najpopularnijoj konzoli za igranje video igara. Svi zainteresovani imaju priliku da osvoje Sony Playstation 5 putem izvlačenja na Instagram nalogu kompanije AdmiralBet, a on može biti samo vaš ukoliko ispunite sledeća tri koraka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete ovu giveaway objavu, zapratite stranicu @admiralbet_kladionica i u komentaru tagujete osobu sa kojom ćete redovno igrati Sony, koja takođe prati AdmiralBet na Instagramu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 1. septembar, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik novog PS5.

Ne čekajte, već otvorite Instagram, ispratite navedene korake i dočekajte septembar igrajući svoje omiljene video igre!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!