DOBRE STVARI NE TREBA MENJATI – ADMIRALBET I SUPERLIGAŠ NASTAVLJAJU SARADNJU

Promo

15. 08. 2024. u 16:00

Nova sezona Superlige Srbije je počela i donela nam neke uzbudljive rezultate i iznenađenja. I prošla sezona je prošla u uzbuđenjima, kako u borbi za sam vrh, tako i u borbi za opstanak, iz koje je kao pobednik izašla ekipa Železničara iz Pančeva.

ДОБРЕ СТВАРИ НЕ ТРЕБА МЕЊАТИ – АДМИРАЛБЕТ И СУПЕРЛИГАШ НАСТАВЉАЈУ САРАДЊУ

Foto: Promo

Pančevci se spremaju za još jednu sezonu punu izazova!

Popularna Dizelka je prošle sezone debitovala u elitnom rangu domaćeg fudbala i ispisala najznačajnije i najvažnije stranice istorije fudbala u južnom Banatu. Ovaj okrug je prošle sezone po prvi put imao svog predstavnika u Superligi, a tako će biti i ove sezone nakon izborenog opstanka u baražu protiv Inđije.

Kao što znamo, i ova sezona će za Pančevce biti puna izazova, a sve je lakše uz pravu podršku na koju će i ove sezone moći da račinaju! Naime, FK Železničar će i ove sezone moći da računa na ekskluzivno partnerstvo sa kompanijom AdmiralBet, koja već godinama podržava domaći sport putem brojnih sponzorstava.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Odlične partije Želje u poslednjih par godina su privukle veliko interesovanja fudbalske javnosti, što je još prošle godina prepoznao AdmiralBet, koji putem zvaničnog beting partnerstva nastoji da pomogne ekipi iz Pančeva da ima što uspešniju drugu sezonu u elitnom rangu domaćeg fudbala, izbegne borbu za opstanak i definitivno se afirmiše kao stalan član Superlige Srbije.

Ovim partnerstvom AdmiralBet nastavlja da podržava srpski sport i da jača domaću ligu, jer snaga kako prvenstva, tako i reprezentacije, ne zavisi samo od velikih klubova, redovnih učesnika evropskih takmičenja, već i od ekipa koje stvaraju mlade i talentovane igrače iz lokala, koji će nam doneti dosta radosti i uspeha u nastavku svojih karijera.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje