"SADA NAM JE POTREBNA PODRŠKA, VIŠE NEGO IKAD!" FK Voždovac apeluje na navijače i simpatizere

Novosti online

15. 08. 2024. u 15:11

Fudbalski klub Voždovac počeo je prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2024/2025.

САДА НАМ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОДРШКА, ВИШЕ НЕГО ИКАД! ФК Вождовац апелује на навијаче и симпатизере

Foto: N.Paraušić

Ovo će biti prvi put posle deset godina da će "zmajevi" nastupati u drugom razredu srpskog fudbala, pa iz tog razloga se u klubu nadaju da će dobiti podršku sa tribina da se Voždovac što pre vrati među fudbalsku elitu.

"Zmajeve očekuje izazovna sezona, prva u Prvoj ligi Srbije posle deset godina, i sada više nego ikada potrebna je snažna podrška istinskih ljubitelja kluba sa tribina.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kao i prethodnih godina, klub je odlučio da izađe u susret svojim vernim navijačima i da po povoljnim cenama obezbedi godišnje mesto na Krovu", navode u FK Voždovac.

Cena propusnice za VIP galeriju je 4000 dinara, dok će uz posedovanje prošlogodišnje personalizovane karte cena biti 3600 dinara.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Cena sezonske karte za zapadnu tribinu iznosiće 3000 dinara, a uz posedovanje prošlogodišnje personalizovane karte 2700.

Kako do sezonske karte FK Voždovac?

Potrebno je uplatu izvršiti na račun 165-4981-40 na ime Fudbalski klub Voždovac, Zaplanjska 32, 11000 Beograd. Potvrdu o uplati i očitanu ličnu kartu poslati elektronskim putem na nikola.radivojevic@fkvozdovac.rs. U slučaju da lična karta ne poseduje čip, dostaviti kopiju. Po izradi sezonske karte o istoj će se dobiti obaveštenje uz proceduru preuzimanja.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTITIMO PRIRODU: Zdrava životna sredina je osnova zdravog društva