NAVIJAČI REALA ĆE VEĆ NA PREMIJERI PROTIV VALJADOLIDA OSETITI "EFEKAT MBAPE": Na "Bernabeu" i za 210 evra

M. Bl.

16. 08. 2024. u 16:28

ANGAŽOVANjE Kilijana Mbapea je nesumnjivo donelo radost u svaki dom navijača madridskog Reala, ali će gledanje francuskog superstara predstavljati značajan udarac na budžet pristalica "los blankosa".

НАВИЈАЧИ РЕАЛА ЋЕ ВЕЋ НА ПРЕМИЈЕРИ ПРОТИВ ВАЉАДОЛИДА ОСЕТИТИ ЕФЕКАТ МБАПЕ:  На Бернабеу и за 210 евра

FOTO: Tanjug/AP

Tako će ulaznice za premijeru u La Ligi protiv Valjadolida na "Santjago Bernabeu" 25. avgusta koštati između 95 i 210 evra, dok je pre nekoliko meseci na stadion moglo da se uđe i za samo 55 evra.

Logično, poskupele su i sezonske ulaznice, čija najmanja cena iznosi 650 evra. Sedišta s boljim pogledom sada staju 1.650 evra, što je povišica od 150 evra u odnosu na takmičarsku 2023/24. u kojoj je Real ponovo zaseo na tron La Lige. Uz to, klub sa Šamartena će moći da računa i na ozbiljan prihod od prodaje Mbapeovih dresova, pošto se prema navodima iz Madrida prodaju nerealno dobro.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje