JOŠ JEDAN SRBIN BI MOGAO DA ODE U SAUDIJSKU ARABIJU: Klub koji trenira čuveni Argentinac zainteresovan za Filipa Kostića

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 08. 2024. u 14:10

SRPSKI fudbaler Filip Kostić nije u planovima novog trenera "stare dame", Tijaga Mote, pa otuda ne čudi interesovanje brojnih klubova za našeg reprezentativca.

ЈОШ ЈЕДАН СРБИН БИ МОГАО ДА ОДЕ У САУДИЈСКУ АРАБИЈУ: Клуб који тренира чувени Аргентинац заинтересован за Филипа Костића

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi "Tutosport", brzonogi krilni napadač je želja Al Aina iz Saudijske Arabije. Ovu ekipu sa klupe predvodi legendarni Argentinac Ernan Krespo.

Još uvek nije poznata koja cifru bi mogao da zaradi Juventus. Ranije su se za Kostića raspitivali timovi iz Turske, ali njima je cena bila previsoka.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Klub iz Torina ima nameru da u slučaju prodaje Srbina novac preusmeri na dovođenje Teuna Kopmejnersa iz Atalante i Nika Gonzalesa iz Fiorentine.

Podsetimo, Kostić je za dve sezone u dresu "stare dame" u Seriji A odigrao 66 utakmica i ostvario učinak od tri gola i 12 asistencija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!