NOVI UGOVOR ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH: Mančester siti spremio 375.000 funti nedeljno za njega

Filip Milošević

18. 08. 2024. u 18:47

Rukovodstvo Mančester sitija planira da ponudi produženje ugovora španskom fudbalskom reprezentativcu Rodriju, prenosi britanski Miror.

НОВИ УГОВОР ЗА ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ: Манчестер сити спремио 375.000 фунти недељно за њега

Tanjug/AP

Rodri (28) je član Mančester sitija od 2019. godine, a za engleski klub odigrao je 257 utakmica i postigao je 26 golova. Španski fudbaler ima ugovor do 30. juna 2027. godine, a sa klubom iz Mančestera osvojio je 11 trofeja.

Britanski mediji tvrde da je Mančester siti spremio novi ugovor za Rodrija po kome će španski fudbaler nedeljno da zarađuje 375.000 funti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Rodri je sa reprezentacijom Španije ove godine osvojio Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. On je proglašen za najboljeg fudbalera na EP.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO