BORBA ZA 40 MILIONA EVRA! Crvenu zvezdu čeka fantastična zarada ukoliko ponovo uspe da se plasira u Ligu šampiona

Z. Ćorović

21. 08. 2024. u 22:00

POKER vredi pravo bogatstvo. Ukoliko Crvena zvezda u dvomeču eliminiše norveški Bodo Glimt (prvi meč sinoć - poraz crveno-belih 2:1 u gostima, revanš sledeće srede u Beogradu) i četvrti put se plasira u Ligu šampiona, čeka je finansijski džekpot - zarada od fantastičnih 40 miliona evra. To je brojka po prvim procenama, moguće je i da bi se kasa još više napunila.

БОРБА ЗА 40 МИЛИОНА ЕВРА! Црвену звезду чека фантастична зарада уколико поново успе да се пласира у Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Što bi rekao naš narod, para na paru ide kada se upadne  u samu elitu i fudbalsku ligu bogataša. Sa novim, širim formatom takmičenja, koji startuje ove sezone, veće su i šanse da se podebljaju nagrade. Samim ulaskom u Ligu šampiona, Zvezda bi zaradila garantovanih 18,62 miliona evra plus predviđene bonuse na osnovu desetogodišnjeg učinka i TV prava. Fiksni prihod crveno-belih u prošloj sezoni za grupnu fazu LŠ bio je 15.640.000  dok je bonus bio skoro osam miliona tako da je samo od učešća inkasirano 23,5 miliona evra. Sada bi se samo od plasmana dobilo oko pet miliona više. 

Druga veoma bitna stavka, novac od prodaje ulaznica, takođe bi se uvećao jer će u novom sistemu takmičenja, svaka ekipa minimum igrati osam utakmica od septembra do januara, odnosno četiri kao domaćin. To je jedan više meč u odnosu na pre, što donosi dodatnu, finu "paricu". Naravno, kapnuće mnogo više i od sponzorskih ugovora, reklama, a još ako bude i nekih pobeda u grupi, na "Marakani“ će svi zadovoljno pevati i trljati ruke. Za trijumf u LŠ sada se zarađuje dodatnih 2,1 milion evra, dok remi vredi 700.000.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

To je nešto manje nego lane, kada je pobeda garantovala 2,7 miliona evra, ali zato će se ovoga puta igrati dva meča više. Uprkos nešto većim očekivanjima, Zvezda je u sezoni 2023/2024. uspela da osvoji samo bod i 900.000 evra. Očekivalo se da će ekipa pod vođstvom Baraka Bahara bar jednom savladati Jang bojs, cilj je bio da i se preko treće pozicije takmičenje nastavi u Ligi Evrope. Samo što ništa od toga nije ostvareno i sa te strane je putešestvije po Starom kontinentu bilo kratko i nesupešno.

Povratkom Vladana Milojevića očekivanja su opet velika, na putu do LŠ stoji samo jedna prepreka, norveški Bodo. Ovog leta bilo je i odlazaka, najveći hendikep je selidba brzonogog Bukarija u SAD. Sa druge strane, uz zadržavanje Hvanga i Šerifa, ulaganja u ekipu su opet bila poprilična i dovedeno je dosta kvalitetnih pojačanja baš iz razloga da se iz svih oružja napadne elita.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U slučaju neuspeha Zvezdi je garantovana grupna faza Lige Evrope, gde bi u rezultatskom planu verovatno mnogo bolje prošla nego u LŠ, samo što bi i zarada bila pet puta manja. Plasman u LE plaća se samo 4,3 miliona evra, manji su i bonusi i zato u ovoj fudbalskoj priči ne treba biti skroman i zadovoljavati se parčetom, kada vam se na stolu nudi čitava torta.

Prodaja karata za revanš

POČELA je redovna prodaja ulaznica za revanš meč plej-ofa za LŠ između Crvene zvezde i Bodo Glimta, koji se igra sledeće srede (21.00) na stadionu "Rajko Mitić". Cene su: "sever" i "jug" 1.200 dinara, "istok" 2.200, "zapad": 2.600, tribina "Siniša Mihajlović" 4.000. Navijači sa aktivnom članarinom imaju popust od 200 dinara po ulaznici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Zašto ljudi pravdaju i brane počinioca masakra u Gimnaziji u Sanskom Mostu?