ZNAŠ NAS, ZNAMO TE! Ovo je trener TSC-a poručio Žarku Lazetiću pred meč sa Makabijem

Novosti online

21. 08. 2024. u 18:27

Trener fudbalera TSC-a Dean Klafurić izjavio je da izuzetno ceni Makabi i dodao da jedva čeka prvi meč protiv ekipe iz Tel Aviva u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

ЗНАШ НАС, ЗНАМО ТЕ! Ово је тренер ТСЦ-а поручио Жарку Лазетићу пред меч са Макабијем

FOTO: EPA

Utakmica između Makabija i TSC-a biće odigrana sutra od 20 sati u mađarskom gradu Sombathelju.

 - U evropskim utakmicama se igraju dve utakmice, a mi smo dobili veoma respektabilnog protivnika, koji ima iskustvo i dobre rezultate u evropskim takmičenjima. Izraziti su favoriti u oba meča, što pokazuju i kladionice. Naravno, u fudbalu su iznenađenja uvek moguća, a mi verujemo da možemo da iznenadimo. U utakmice ulazimo sa ciljem da se plasiramo u Ligu evrope - rekao je Klafurić, saopšteno je danas iz TSC-a.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Odbrambeni igrač TSC-a Miloš Pantović izjavio da dobro poznaje ekipu Makabija, koju sa klupe predvodi nekadašnji trener ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić.

  - Dobro poznajemo protivnika, pogotovu jer ih predvodi naš bivši trener, znamo šta možemo da očekujemo, pripremali smo se, dobro trenirali i analizirali. Ništa se neće rešavati u prvom meču a drugi igramo na domaćem terenu i pred našim navijačima i nadam se da ćemo uspeti da učinimo da se u ovom dvomeču sve rešava u poslednjih 90 minuta - rekao je Pantović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Klafurić je potvrdio da je zdravstveno stanje igrača dobro i da su svi spremni, osim Aleksandra Ćirkovića koji ima lakše zdravstvene probleme.

  - Dobro smo trenirali i analizirali smo njihovu igru kako bi uočili koje su im slabosti ali i prednosti, naravno, isto su uradili i oni kao što se uvek radi pred svaku utakmicu, pogotovu ovako važnu. Ipak, jedina istina u fudbalu se piše na terenu. Makabi ne igra kod kuće, a svaki tim to voli i oseća se bolje i prijatnije i tamo ima veće samopouzdanje. To što se igra na neutralnom terenu, jeste određena prednost za nas, ali danas su te razlike sve manje i manje - dodao je Klafurić.

On je istakao da je cilj TSC-a da ostvari pobedu protiv Makabija.

  - Cilj nam je da budemo aktivan protivnik i da pokušamo da pronađemo put do pobede. Lazetić je tek nedavno prešao u izraelski klub i verovatno bolje poznaje TSC od svog sadašnjeg tima, ali mi sada imamo neke druge zahteve i principe koje sledimo. Ne treba zanemariti i to da fudbaleri isto tako poznaju njega kao trenera. Prednost jeste što je bio na klupi našeg kluba, ali i igrači znaju njegove postulate, zahteve i ideju, tako da možemo reći da smo izjednačeni - rekao je Klafurić.

Revanš duel je planiran za 29. avgust na TSC areni u Bačkoj Topoli.

BONUS VIDEO: "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!