BRUKA KAKVU HUMSKA NE PAMTI! Partizan na korak od istorijske sramote

Novosti online

23. 08. 2024. u 09:46

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć na svom terenu u Humskoj od Genta sa 0:1, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija. Jedini gol na praznom stadionu postigao je Omri Gandelman u 16. minutu.

БРУКА КАКВУ ХУМСКА НЕ ПАМТИ! Партизан на корак од историјске срамоте

FOTO: Profimedia

Utakmica je igrana bez publike zbog kazne Evropske fudbalske unije (UEFA) koju je Partizan dobio zbog nesportskog ponašanja navijača.

Crno-beli su, nažalost, na dobrom putu da ispišu negativni rekord kluba i da potpuno ostanu bez Evrope.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Oni su jedina ekipa na Starom kontinentu koja je leto počela u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a da može da ostane bez grupne faze bilo kog takmičenja.

Istorijska bruka je započeta u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa Dinamom iz Kijeva i porazom od 9:2, zatim je nastavljena u trećem kolu Lige Evrope porazom od Lugana (iako je Partizan imao i igrača više i gol prednosti u završnici).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sada je poraz od Genta sa 1:0 na stadionu Partizana učinio da je „parni valjak“ vrlo, vrlo blizu da ispiše negativnu istoriju.

U Humskoj Partizan nije uspeo da postigne gol na četiri uzastopna evropska meča. Nije uspeo to da uradi protiv Nordšelanda, Dinama iz Kijeva, Lugana i sada Genta.

Spas sezone je sledećeg četvrtka u Belgiji i biće to poslednja prilika za crno-bele da „izvuku“ mrlje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje