"ISPUNITE MARAKANU I ODVEDITE ZVEZDU U LIGU ŠAMPIONA: Legenda crveno-belih optimista pred revanš meč

Novosti online

23. 08. 2024. u 13:14

Legendarni fudbaler crveno-belih Dušan Savić uoči revanša Crvene zvezde protiv Bode Glimta je u optimističkom raspoloženju.

ИСПУНИТЕ МАРАКАНУ И ОДВЕДИТЕ ЗВЕЗДУ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Легенда црвено-белих оптимиста пред реванш меч

FOTO: N. Skenderija

- Što bi rekao Miljan Miljanić, "rezultat je aktivan". Nema više pravila gola u gostima, neće biti dovoljno da postignemo samo jedan, ali uveren sam da ako Marakana bude ispunjena do poslednjeg mesta i navijači pruže podršku kakvu samo oni mogu, možemo zajedno da slavimo plasman naše Zvezde u Ligu šampiona - rekao je legendarni fudbaler crveno-belih Dušan Savić uoči revanša protiv Bode Glimta.

Norveški tim je u prvom meču plej-ofa slavio 2:1.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Čuo sam i za akciju da svi na utakmicu dođu u dresovima, tako da će to biti pravi crveno-beli spektakl - naveo je Savić, kako prenosi klupski sajt.

Legendarni golgeter bio je akter jednog od najvećih preokreta u istoriji kluba kada je u sezoni 1978/79. Dinamo iz Berlina stigao na Marakanu posle 5:2 u prvom meču.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Svaki put kad se setim ove utakmice i dalje mi je neverovatno šta smo postigli. Nakon poraza u Nemačkoj, Dinamo je poveo u prvom poluvremenu, te su oni nakon prvih 45 minuta u Beogradu vodili ukupnim rezultatom 6:2. Ipak, nismo odustajali, verovali smo da bi nas dva brza gola vratila u igru. Na kraju smo postigli četiri i zasluženo prošli dalje, a ta utakmica nam je bila odskočna daska koja nas je vodila sve do finala sa Borusijom iz Menhengladbaha - prisetio se Savić.

Crveno-beli su tada beležili najveću posetu, a dotakao se anegdote vezane za navijača koji nije verovao u Zvezdu i napustio je teren posle prvih 45 minuta.

- Druga su vremena u pitanju. Tada nas je posle teškog poraza u Berlinu na Marakani sačekalo više od 70 hiljada ljudi, što je bio prosek te sezone kada su u pitanju evropske utakmice. Znali su da su oni naša najveća snaga, što se na kraju pokazalo kao tačnim. Znam da je par ljudi otišlo sa zapada na poluvremenu, a jedan od navijača koji je napustio stadion i dan-danas žali što nije prisustvovao istorijskom preokretu Crvene zvezde - rekao je Savić.

BONUS VIDEO "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!