IZ RADNIČKOG OBEĆAVAJU: "Publika može očekivati sjajan fudbal protiv Železničara"

Novosti online

24. 08. 2024. u 11:59

Fudbalski klub Radnički dočekaće u šestom kolu Super lige Srbije ekipu Železničara na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu. I jedan, i drugi tim, pokazali su nešto drugačije ove sezone, pa samim tim i publika može očekivati dobar fudbal

ИЗ РАДНИЧКОГ ОБЕЋАВАЈУ: Публика може очекивати сјајан фудбал против Железничара

FOTO: FK Radnički Niš

Strateg Radničkog Nikola Drinčić analizirao je narednog protivnika.

 – Čeka nas teška utakmica protiv ekipe koja ima sjajan stručni štab predvođen Markom Savićem. Reč je o stručnjaku koji sjajno radi svoj posao što pokazuju pozicija i bodovni saldo na tabeli. Sigurno da je ovo skroz neki drugi tim Železničara. Igrači su dovedeni da budu u toj koncepciji koju njihov trener traži u igri. Mislim da su doveli igrače koji prave ozbiljnu razliku, koji su igrali Ligu šampiona, mlade, sjajne igrače. Reč je o jednoj zaista ozbiljnoj ekipi - rekao je Drinčić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Andreja Stojanović očekuje da njegov tim nastavi tamo gde je stao i upiše nova tri boda.

 – Leskovac je izgleda nešto posebno za nas, ima nešto dole što nam odgovara. Vlada neka pozitivna energija, igrali smo dobro, pobeđivali… Nadam se da ćemo i sada iskoristiti ceo ambijent i atmosferu u našu korist. Gostuje nam veoma dobra mlada ekipa, sa mladim trenerom. Ipak mi gledamo sebe, mislim da je ovo za nas jako bitna utakmica koja bi, uz narednu, mogla da bude prekretnica i odredi neki pravac u kome ćemo ići ove sezone. Nadam se pozitivnim rezultatima i da ćemo uz Božju pomoć ići uzlaznom putanjom - rekao je Stojanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Utakmica između Radničkog i Železničara, na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu, zakazana je za subotu 24. avgust od 19 sati. Glavni sudija biće Srđan Jovanović.

BONUS VIDEO: "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje