PREDUSLOV ZA PUNU "MARAKANU": Milojevićevih 12/12 u kvalifikacijama

Novosti online

24. 08. 2024. u 14:43

ŠEF stručnog štaba Crvene zvezde - Vladan Milojević je predvodio crveno-bele na 12 kvalifikacionih dvomeča za evropska takmičenja i izvojevao isto toliko pobeda. Crveno-beli u sredu, 28. avgusta od 21 čas očekuje revanš duel sa Bode Glimtom, pa će tako renomirani strateg imati priliku da nastavi sjajan niz na međunarodnoj sceni na krilima pune "Marakane".

ПРЕДУСЛОВ ЗА ПУНУ МАРАКАНУ: Милојевићевих 12/12 у квалификацијама

FOTO: FK Crvena zvezda

Na čelu sa Vladanom Milojevićem kao trenerom Zvezda je uradila do tada za fudbal nemoguće stvari. Aranđelovčanin je uspeo da plasira u grupnu fazu crveno-bele, da li u Ligu Evrope ili Ligu šampiona, od prvog kola kvalifikacija, što do tada nijedan evropski klub nije uspeo da uradi! Igrao je 12 dvomeča i svaki put izašao kao pobednik, a euforija zvezdaške javnosti uoči revanša sa ekipom Bode Glimta daje veliko poverenje i da će 13. put strateg šampiona Srbije pred punom "Marakanom" napraviti veliki podvig uz armiju navijača na tribinama.

Vraćanje Zvezde na staze stare slave Vladan Milojević je počeo u sezoni 2017/2018, kada je u dvomečima eliminisao Florijanu, Irtiš, Spartu iz Praga i Krasnodar. Tadašnji meč u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope pred potpuno ispunjenim stadionom "Rajko Mitić" je bio prekretnica u ispisivanju novih stranica Zvezdine istorije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naredne sezone postavljen je novi cilj - plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Milojević je uz svoje izabranike krčio put prema eliti evropskog klupskog fudbala. Redom su padali Spartaks, Suduva, Spartak Trnava i na kraju Salcburg. Ispunjene tribine najvećeg srpskog stadiona su dale veliku snagu crveno-belima da svaki put ostvare pozitivan rezultat na domaćem terenu.

U kvalifikacijama za Ligu šampiona u leto 2019. godine Vladan Milojević je ponovio uspeh. U dvomečima su izbačeni Suduva, Helsinki, Kopenhagen i Jang Bojs. Ostaće upamćen poslednji duel u okviru pomenutog kvalifikacionog ciklusa, kada je više od 55 hiljada navijača pratilo Zvezdin ulazak u Ligu šampiona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: ORI SE STADION: Pesma navijača Zvezde ne prestaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)