RADNIČKI NIŠ ZAUSTAVIO "ČUDO IZ PANČEVA": Nišlije pobedile Železničar i proslavile kao da su uzele pehar, Šavija šokirao Novi Pazar

Novosti online

24. 08. 2024. u 21:12

Fudbaleri niškog Radničkog i Tekstilca ostvarili su pobede rezultatom 2:1 u šestom kolu Superlige pošto su kao domaćini savladali Železničar, odnosno Novi Pazar.

РАДНИЧКИ НИШ ЗАУСТАВИО ЧУДО ИЗ ПАНЧЕВА: Нишлије победиле Железничар и прославиле као да су узеле пехар, Шавија шокирао Нови Пазар

FOTO: Aleksandar Ilić

Nemanja Belaković je u Leskovcu doveo Radnički u vođstvo u 10. minutu iz penala, a posle asistencije Stefana Cvetkovića izjednačio je Lazar Romanić u 34. minutu. Pobedu je Nišlijama doneo Dušan Pavlović golom u 84. minutu, čime je pančevački klub tek drugi put u šest odigranih kola (a posle tri pobede) doživeo poraz.

Očekivano, posle ovog "rušenja" favorita, u taboru Nišlija zavladala je slavljenička atmosfera:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tekstilac je u Bačkoj Palanci savladao Novi Pazar takođe golom u finišu utakmice.

Princ Ukačukvu je već u 10. minutu asistirao Dejanu Đuriću za vođstvo kluba iz Odžaka, a gosti su do izjednačenja stigli u 55. minutu. Posle dodavanja Adema Ljajića strelac je bio Filip Bačkulja. A u napetoj završnici, rezervista Stefan Šavija je golom u 85. minutu doneo pobedu Tekstilcu. 

Posle nekompletnog šestog kola Superlige, Železničar je šesti sa 10 bodova, niški Radnički je sedmi sa devet, Tekstilac deveti sa sedam, a Novi Pazar 14. sa četiri boda.
 

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)