FK RAD OČUVAO POSTOJANJE: Neverovatna borba ljubitelja "građevinara" da spasu čuveni klub

Novosti online

24. 08. 2024. u 22:26

Crni oblaci su se nadvili nad Crnotravskom ulicom i plamen postojanja fudbalskog kluba Rad je bio pred potpunim gašenjem. Ali, grupa iskrenih ljubitelja kluba i bivši igrači su učinili nemoguće.

ФК РАД ОЧУВАО ПОСТОЈАЊЕ: Невероватна борба љубитеља грађевинара да спасу чувени клуб

FOTO: FK Rad

Uz velike napore, oformljen je sastav za protokol utakmice sa Komgrapom i na taj način je očuvan klub u aktuelnom rangu - Zonska liga Beograd.

Izlaskom 11 igrača na teren (uz samo trojicu rezervista, od kojih su dvojica ušla u igru odlukom šefa stručnog štaba Bogdana Koraka), dobijeno je vreme da se klub potpuno regeneriše i rehabilituje i da se uskoro formira kvalitetan igrački kadar koji će odgovoriti zahtevima takmičenja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Grupa entuzijasta i onih kojima je bela armature u srcu, a na čelu sa veteranima kluba Korakom, Ajderom, Filimonovićem, Miloševićem, bivšim direktorom Trifunovićem i drugima, uspela je u nemogućoj misiji da se izađe na megdan ekipi iz Košutnjaka i tako očuvamo klub od gašenja i diskvalifikacije iz zonskog takmičenja. Koliko se Rad voli, govori i slika da je na tribinama bilo gledalaca više nego na nekim mečevima našeg najelitnijeg takmičenja. Pored gromoglasne i brojne podrške “junajted forsa”, veliki doprinos su dali i simpatizeri i  navijači kluba stacionirani na zapadnoj tribini. U narednim danima pripremamo plan za potpuni spas kluba, a pravni izazovi su povereni iskrenom prijatelju kluba, advokatu Predragu Vasoviću – sumira utiske Miloš Tanović,  rukovodilac Omladinske škole Rada i jedna od inicijalnih kapisli koja je pokrenula akciju da se klub sačuva.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Riznica trofeja fudbalskog kluba Rad / FOTO: FK Rad


Iako je bilo jasno da je rezultat na terenu bio u drugom planu (gosti su pobedili sa 0:8 uz tri pogotka Marka Nikolića, da Andreje Lazovića i po jedan Stevana Mladenovića, Nikole Stojanovića i rezerviste Nikole Filipovića), slika oko terena je govorila o tome koliko se u Beogradu iskreno voli Rad i koliko oni kojima su "građevinari" u srcu neće dozvoliti njegovo gašenje i brisanje sa fudbalske mape.


Aplauz na otvorenoj sceni su dobili i dečaci i devojčice članovi sekcije fudbalskog kluba Rad iz Barajeva, na čelu sa trenerom Filipom Tomaševićem, koji su došli u velikom broju.

Podmladak na stadionu Rada, "Kralj Petar prvi" / FOTO: FK Rad


"Rad je izgubio na terenu, ali je pobedio  očuvanjem statusa i nadom za boljim danima, poput onih kada je Banjica bila fudbalski bastion i neosvojiva tvrđava i za najbolje klubove u našoj zemlji", poručuju "građevinari".

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)