TORINO SLAVI SRBE: Ivan Ilić strelac u velikoj pobedi nad Atalantom, Milinković Savić odbranio penal (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

25. 08. 2024. u 21:01

TORINO je ostvario prvu pobedu u novoj sezoni. "Bikovi" su na svom terenu pobedili Atalantu sa 2:1, a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je srpski reprezentativac Ivan Ilić.

ТОРИНО СЛАВИ СРБЕ: Иван Илић стрелац у великој победи над Аталантом, Милинковић Савић одбранио пенал (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Nije ovaj duel dobro počeo po domaćina. U 26. minutu "boginja provincije" uspela je da povede. Mateo Retegui je na asistenciju Davidea Zapakoste uspeo da matira Vanju Milinkoća-Savića.

Samo pet minuta je bilo potrebno Torinu da izjednači. Uradio je to Ilić, uposlio ga je Če Adams, a bivši igrač Verone je sjajno "bocnuo" loptu preko Marka Karnesećija i zatresao mrežu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BORBENO Ivan Ilić na utakmici protiv Atalante/FOTO: Profimedia

"Bikovi" su do preokreta stigli u 49. minutu. U strelce se upisao Adams koji je posle asistencije uspeo i da postigne pogodak.

Mogla je Atalanta sa izbegne poraz, ali u šestom minutu nadoknade penal nije iskoristio Mario Pašalić. Tačnije, srpski čuvar mreže mu je zaustavio udarac.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Torino je trenutno drugi na tabeli sa četiri boda, tim iz Bergama je na osmoj poziciji sa tri.

BONUS VIDEO: ORI SE STADION: Pesma navijača Zvezde ne prestaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

HOROR: Aleksandar (39) bacio ženu i bebu kroz prozor, Milena (36) i dete ostali na mestu mrtvi - nezapamćena tragedija u Moskvi