"SVE JE LAKŠE NA MARAKANI!" Naser Điga zrači optimizmom pred revanš protiv Bode Glimta

Tanjug

26. 08. 2024. u 13:26

Fudbaler Crvene zvezde Naser Điga izjavio je danas da veruje u pozitivan rezultat u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bode Glimta, kao i u veliku podršku navijača na duelu sa norveškim klubom.

СВЕ ЈЕ ЛАКШЕ НА МАРАКАНИ! Насер Ђига зрачи оптимизмом пред реванш против Боде Глимта

Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

Crvena zvezda će u sredu dočekati ekipu Bode Glimta u revanš duelu plej-ofa za LŠ. Norveški klub je prošle nedelje na svom terenu slavio s rezultatom 2:1.

"Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bode Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje Marakana", rekao je Điga, preneo je zvanični sajt kluba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Crveno-beli" su imali veliku podršku navijača na prvom meču sa Bode Glimtom.

"Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine Marakane u sredu", dodao je fudbaler Zvezde.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Utakmica između Crvene zvezde i Bode Glimta biće odigrana u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

"Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u 'crveno-belim' dresovima. Samo nas jedan korak deli od LŠ, sa 50.000 navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor", zaključio je Điga.

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Janik Siner konačno progovorio o doping skandalu koji je šokirao svet tenisa!

"POVEROVALI SU NAM!" Janik Siner konačno progovorio o doping skandalu koji je šokirao svet tenisa!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04

Komentari (0)

NAPADNUTE POLICIJSKE STANICE, PRUGE, PUTEVI: Ubijeno najmanje 33 ljudi (VIDEO)