VLAHOVIĆ KRENUO DA REŠETA: Srbin doneo pobedu Juventusu protiv Verone (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 08. 2024. u 21:26 >> 22:51

JUVENTUS je u 2. kolu Serije A pobedio Veronu na "Bentegodiju" sa 3:0, a najzaslužniji za trijumf "stare dame" bio je Dušan Vlahović.

ВЛАХОВИЋ КРЕНУО ДА РЕШЕТА: Србин донео победу Јувентусу против Вероне (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije postigao je dva gola i tako pokazao koliko će biti važan i ove sezone za igru tima koji sa klupe predvodi Tijago Mota.

Uspeo je bivši napadač Fiorentine da upiše pogodak u 28. minutu. On je iskoristio dodavanje Kenan Jildiza i udarcem po sredini gola matirao Lorenca Montipa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

SIGURAN Dušan Vlahović matira Montipa/FOTO: Profimedia

Juventus je u 39. minutu postigao i drugi pogodak. U strelce se upisao Nikolo Savona, a asistent je bio Samuel Mbangula.

Vlahović je u drugom poluvremenu, tačnije u 53. minutu uspeo da drugi put zatrese mrežu rivala, pošto je bio precizan sa bele tačke.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Njemu su ovo bili prvi pogoci u sezoni, pošto protiv Koma (3:0) nije uspeo da postigne gol.

Vredi istaći da za Veronu sa trakom oko ruke od starta igra Darko Lazović. On je na terenu bio do 64. minuta kad ga je zamenio Abdu Harui. Drugi srpski fudbaler Stefan Mitrović nije dobio priliku.

Juventus je posle dva kola jedina ekipa sa maksimalnim učinkom i zauzimaju prvo mesto sa šest bodova. "Žuto plavi" su na 11. mestu sa tri boda.

BONUS VIDEO: ORI SE STADION: Pesma navijača Zvezde ne prestaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

OTKRIVENO ŠTA SU RUSI GAĐALI U UKRAJINI: Više mrtvih i povređenih u masovnom napadu raketama i dronovima (FOTO/VIDEO)