GEST KOJI BI SVI TREBALO DA PRATE: Grafičar nagrađuje đake sa odličnim uspehom

Александар Илић
Aleksandar Ilić

28. 08. 2024. u 17:17

RFK Grafičar, fudbalski klub poznat po razvoju talentovanih igrača, nagrađuje školarce koji su ostvarili uspeh u školi. Svi đaci, članovi kluba sa Senjaka, koji su na kraju prošle školske godine bili odlični učenici, imaće priliku da tokom septembra treniraju besplatno.

ГЕСТ КОЈИ БИ СВИ ТРЕБАЛО ДА ПРАТЕ: Графичар награђује ђаке са одличним успехом

FOTO: RFK Grafičar

Cilj inicijative je da podstakne decu koja se bave sportom da pronađu ravnotežu između fudbala i obrazovanja, jer koliko god da je bitno da izrastu u dobre igrače, podjednako je važno da postanu kvalitetni i dobri ljudi.

- Imamo trenutno 130 dece u školi fudbala, u kojoj okupljamo igrače od 6-12 godina. Više od 90 odsto dece je završilo razred prošle godine sa odličnim prosekom u školi, što nas zaista raduje. Klub želi da nagradi njihov trud i zalaganje ne samo na terenu, već i u školskim klupama. Ovim gestom deci i njihovim roditeljima pokazujemo da cenimo posvećenost, trud i istrajnost i da ih motivišemo da nastave s uspehom u oba segmenta, izjavio je Slobodan Govedarica, predsednik RFK Grafičar.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kampanja za nagradu odličnih đaka stiže u trenutku kada Grafičar beleži sjajne rezultate na startu Prve lige Srbije. U prva četiri kola zabeležene su četiri pobede, uz 12 golova i isto toliko bodova, za deobu prvog mesta na tabeli.

- Zadovoljni smo pobedama, ali još više nas hrabri napadačka i moderna igra naših fudbalera. Stručni štab predvođen Markom Neđićem uradio je dobre pripreme u prethodnom periodu i zato sa dozom optimizma dočekujemo nastavak takmičenja. Sačuvali smo okosnicu tima od prošle godine, doveli pojačanja na pozicijama za koja smo smatrali da je to neophodno, imamo podršku FK Crvena zvezda, i trudićemo se da održimo ovaj ritam što je duže moguće, istakao je Nikola Ristanović, generalni direktor kluba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

RFK Grafičar u sledećem kolu Prve lige Srbije igra protiv FK Smederevo 1924.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe