''NE VERUJEM U SREĆU, VEĆ U RAD!'' Stanojević nakon poraza od Genta i ispadanja crno-belih iz kvalifikacija za Ligu konferencije

Novosti online

28. 08. 2024. u 20:28

Fudbaleri Partizana upisali su i peti poraz u evropskim kvalifikacijama ovog leta i tako se oprostili od snova o grupnoj fazi, pošto je Gent i u revanšu baš kao i u Beogradu slavio sa 1:0.

НЕ ВЕРУЈЕМ У СРЕЋУ, ВЕЋ У РАД! Станојевић након пораза од Гента и испадања црно-белих из квалификација за Лигу конференције

FOTO: FK Partizan

Kako na sve to sada gleda trener Partizana Aleksandar Stanojević i gde je Partizan sada? To je bilo prvo pitanje za njega u razgovoru za Arenu sport posle meča.

- Pa, tu je gde jeste, znači nije u Evropi. Nismo zaslužili da prođemo. Generalno smo imali teške protivnike, ali to nema veze sa tim. Evo, u dve utakmice imali smo mnogo prilika protiv jednog ozbiljnog kluba. Ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol. One prilike koje smo imali, stvarno je neverovatno da ne damo bar jedan gol, a za ostalio imamo jasnu sliku šta nam treba. Ovo je neka tranzicija naša, koju moramo da pređemo i to je to'.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da li je ovo realnost kluba iz Humske?

- Pa jeste, ovo je realnost Partizana. Nismo u Evropi, izgubili smo od Dinama kako smo izgubili, a protiv ova dva ostala protivnika smo bili tu negde. Mogli smo da prođemo, ali nije slučajno kad ne prođete, nema tu 'nije bilo sreće'. U sreću ne verujemm već u rad i karakter. Nismo uspeli da postignemo gol, to je realnost.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kako dalje?

- Dalje nastavljamo da radimo, očekujemo nove igrače, nešto ćemo morati da uradimo radikalnije. Moramo da krenemo u neku novu priču, to ćemo uraditi u nekom naredmom periodu.

BONUS VIDEO: Olanjinka danas u punom treningu: Konkuriše za startnih 11 protiv Novog Pazara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA NARKO-TENISERKA: Sa maloletnikom švercovala 8,5 kilograma marihuane, a sada je na suđenju saznala sudbinu