ŠTA ĆE SAD PIKSI? Evo koje su opcije selektoru Srbije ostale na raspolaganju pred meč godine, sa šampionom Evrope

N. I.

29. 08. 2024. u 12:50

MUKE u najavi za selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića. Piksi će u ponedeljak da okupi svoje "orlove" u Staroj Pazovi gde će da ih priprema za prva dva meča Lige nacija, a već su mu dolazak na prozivku otkazala trojica vrhunskih prvotimaca.

ШТА ЋЕ САД ПИКСИ? Ево које су опције селектору Србије остале на располагању пред меч године, са шампионом Европе

Foto: Printskrin/Arena sport

Prvo se u sredu popodne kratkom porukom na svom "Instagramu" javio Dušan Vlahović koji je naveo da zbog porodičnih obaveza ne može da bude na raspolaganju selekciji svoje zemlje, a danas je iz Saudijske Arabije stigla nova neprijatna vest.

Aleksandar Mitrović i Sergej Miliković-Savić su takođe otkazali svoj dolazak na okupljanje pod izgovorom da su doživeli povrede na poslednjem meču koji su za Hilal igrali u sredu uveče kod kuće protiv Damaka koji su jedva dobili (3:2) i to najviše zahvaljujući baš Mitroviću koji je bio dvostruki strelac.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Stojković je tako ostao bez dvojicnj najboljih napadača Srbije pred start u Ligi nacija, a doda li se oveme otkazivanje Sregeja Milnković-Savića i Alekse Terzića koji je u dresu Salcburga doživeo povred u meču sa Dinamom iz Kijeva, jasno je da će Stojkovićev spisak morati da ide na reviziju

Podstimo, selektor Srbije je pre desetak dana, objuavljujući širi spisak kandidata za utakmice sa Španijom i Danskom, izostavio čak osmoricu, do juče, standardnih reprezentativaca. Tu grupu predvodi, sada već bivši kapiten Dušan Tadić, a uz njega su jođš golman i rođeni Sergejov brat Vanja Milinković Savić, Uroš Spajić, Srđan Mijailović, Filip Mladenović, Nemanja Gudelj, Filip Kostić i Mijat Gaćinović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Piksijeve opcije u napadu za sada su "samo" Luka Jović iz Milana, Petar Ratkov iz Salcburga i Mihailo Ivanović koji iz Vojvodine upravo prelazi u engleski Milvol.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REAKCIJA RUSA NA SCENU IZ SRBIJE: Videli ovo i oduševili se (VIDEO)