PREDSEDNIK TSC: Želimo da osvajamo bodove, cilj je evropsko proleće

Tanjug

30. 08. 2024. u 17:22

Predsednik TSC-a Janoš Žemberi je posle žreba za Ligu konferencija rekao da će klubu iz Bačke Topole trener Partizana Aleksandar Stanojević biti najbolji prijatelj narednih meseci kao i da je glavni cilj da se "prezimi" u Evropi.

ПРЕДСЕДНИК ТСЦ: Желимо да освајамо бодове, циљ је европско пролеће

Foto: Profimedia

TSC je posle dva ubedljiva poraza od Makabija iz Tel Aviva promenio trenera, bivši šef struke Voždovca Jovan Damjanović je nasledio Hrvata Deana Klafurića. 

- Da, došlo je do promene trenera. Nije krenulo kako smo zamislili, a dosta smo uložili u ekipu. Nikad u Topoli nije bilo boljih igrača i očekivanja su dosta veća od postignutih rezultata, tako da smo se odlučili da promenimo stratega i imenujemo Damjanovića, rekao je Žemberi za TV Arena Sport.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

TSC-u će kod kuće rivali biti Noa (Jermenija), Lugano (Švajcarska) i Legija (Poljska), dok će u goste Gentu (Belgija), Astani (Kazahstan) i Sankt Galenu (Švajcarska). 

Klub iz Bačke Topole će tako igrati protiv Genta i Lugana, klubova koji su u kvalifikacijama za evropska takmičenja bili bolje od Partizana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- I Gent i Lugano su ekipe koje su izbacile Partizan i mislim da će nam Aleksandar Stanojević biti najbolji prijatelj u mesecima koji dolaze. Pokušaćemo da osvetimo crno-bele. Švajcarski fudbal je jako dobar, a mi smo dobili dva rivala iz te zemlje, dodao je Žemberi. 

Predsednik TSC-a je konstatovao da je klub mogao da prođe i lakše, ali i teže na žrebu. 

- Želja je da osvajamo bodove. Prošle godine smo stekli iskustva, i na terenu i organizaciono. Cilj nam je da prezimimo u Evropi. I Kazahstan je mnogo uložio u fudbal, sve su to izazovne destinacije i to su mesta na koja ne bismo nikad išli da nema ovih takmičenja. Meni je drago da idemo tamo, zaključio je Žemberi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RTS I ARENA OVO NISU PUSTILI U TV PRENOSU: Ovo se desilo u loži Marakane kada je Zvezda ušla u Ligu šampiona (VIDEO)