MRKELA DAO OBEĆANJE NAVIJAČIMA: Sportski direktor Zvezde jedva čeka Ligu šampiona

Novosti online

31. 08. 2024. u 16:14

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je danas da je cilj ekipe da bude konkurentna u Ligi šampiona, kao i da protivnicima neće biti lako na stadionu "Rajko Mitić".

МРКЕЛА ДАО ОБЕЋАЊЕ НАВИЈАЧИМА: Спортски директор Звезде једва чека Лигу шампиона

M. Vukadinović

Zadovoljan je Mrkela žrebom.

 - Želeli smo da se odmeravamo sa najboljima i sada ćemo imati nikad bolju priliku za to. Žrebom je odlučeno da ćemo se sastati sa velikanima fudbalske igre. Igraćemo protiv evropskih prvaka i klubova koji su već godinama u usponu. Naš cilj je da budemo konkurentni, što ćemo verujem i učiniti. Siguran sam da nijednoj ekipi neće biti lako na Marakani da se izbori za bodove, Bode je pravi primer koliku moć poseduje naš stadion kada su tribine ispunjene - izjavio je Mrkela, prenosi klupski sajt.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Crvena zvezda je danas saznala raspored utakmica u Ligi šampiona, prvu utakmicu igraće protiv Benfike 19. septembra od 18:45 časova u Beogradu. Mrkela je rekao da je Benfika kvalitetna ekipa, kao i da očekuje zanimljiv i neizvestan meč.

  - Prvi meč nas očekuje protiv Benfike, koja je izuzetno kvalitetna ekipa, želimo da se već na prvoj utakmici predstavimo Evropi na pravi način. Mislim da će to biti izuzetno zanimljiv i neizvestan meč. Igrači i stručni štab imaju dovoljno vremena da se pripreme za tu utakmicu i verujem da ćemo do tada dodatno podići nivo igre - poručio je sportski direktor Crvene zvezde.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On se potom osvrnuo na ostale protivnike sa kojima će Zvezda igrati.

 - Interesantno je i da nas nakon tog meča očekuju dva vezana gostovanja Interu i Monaku, a zatim i dve utakmice na našem stadionu protiv Barselone i Štutgarta. Dugo nismo igrali sa španskim timom, a sudbina je odredila da Barselonu ugostimo na dan kada smo porazili Liverpul, nadam se da će se istorija ponoviti. Do kraja godine ćemo se sastati i sa Milanom, a zatim odigrati i dve evropske utakmice protiv ekipe PSV i Jang Bojsa u januaru, što je značajna promena u odnosu na prethodne godine - rekao je Mrkela.

Sportski direktor Zvezde je na kraju poručio da svi u klubu veruju u tim, kao i da neće razočarati navijače.

  - Verujem u naš tim i ono što radimo, kao i da nećemo razočarati navijače koji će ove godine imati priliku da uživaju u fantastičnim utakmicama - zaključio je Mrkela.

Zvezda će u Ligi šampiona igrati protiv Benfike, Intera, Monaka, Barselone, Štutgarta, Milana, PSV-a i Jang Bojsa.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!