MILOJEVIĆ O MOGUĆIM ODLASCIMA: Ako stigne neka dobra ponuda za našeg igrača, on treba da se proda

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

31. 08. 2024. u 18:07

CRVENA zvezda je arhivirala Bode Glimt i okreće se obavezama u Superligi Srbije. Crveno-beli u 7. kolu igraju protiv kragujevačkog Radničkog. Pred ovaj duel govorio je trener aktuelnog šampiona, Vladan Milojević.

МИЛОЈЕВИЋ О МОГУЋИМ ОДЛАСЦИМА: Ако стигне нека добра понуда за нашег играча, он треба да се прода

Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

Pohvalno je strateg ekipe iz Ljutice Bogdana govorio o timu koji sa klupe predvodi Feđa Dudić.

- Radnički drži kontinuitet igara od prošle godine. Dosta igrača je ostalo u timu. Ekipa su koja igra dinamičan fudbal. Možda su imali nekih malih problema u početku sezone, ali sada već polako dolaze do prepoznatljive forme. Očekuje nas jako teška utakmica i oni su tim koji se ogleda u jakom kolektivu - istakao je Milojević. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dotakao se i tansfera igrača Radničkog, Milana Aleksića koji je pojačao Milvol člana engleskog Čempionšipa.

- Izrastao je u dobrog igrača, to je veliki transfer pogotovo za Radnički iz Kragujevca. Želim mu puno sreće i da dostojno reprezentuje srpski fudbal. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ne razmišlja Milojević daleko, tačnije o Ligi šampiona, već samo o narednoj utakmici.

- Mi smo već arhivirali meč protiv Bode Glimta, fokusirani smo na utakmicu protiv Radničkog koja nam je izuzetno bitna. Znamo da je ekipa iz Kragujevca izuzetno kvalitetna, dobrim igrama iz prethodne sezone su se izborili za izlazak u Evropu, što dovoljno govori o njihovim kvalitetima. Videćemo sa kojim timom ćemo izaći na gostovanju. 

Svestan je koliko ekipi znače navijači.

- Znači nam podrška sa tribina sigurno, s obzirom na to da je velika važnost utakmice. Takođe, bih ovom prilikom pozvao naše navijače da dođu u što većem broju, ispune stadion i daju nam vetar u leđa. 

Utakmica protiv šampiona Norveške je završena pobedom crveno-belih (2:0), ali odlično je spremljena.

- Uvek ima nekih stvari koje nisu bile dobre, kao i onih koje su bile zaista dobre, ali je to nešto za našu internu analizu. 

Iskorisito je trener Zvezde da se zahvali svima koji su mu čestitali na plasmanu u Ligu šampiona.

- Čestitka od porodice mi je uvek najdraža, ali i od svih dobrih ljudi i ljubitelja Crvene zvezde. Hvala im još jednom na svim čestitkama, ali je sada već vreme da idemo dalje. Fokus nam je samo na narednoj utakmici. 

Uskoro se završava prelazni rok, a navijače strepe da bi klub mogao da napusti In Bom Hvang.

- Rekao sam da naš sportski sektor radi veoma dobro. Naravno da uvek moramo da pratimo i finansije, da pravimo balans. Srećan sam i zadovoljan kad svi moji igrači ostanu, ali sam takođe i svestan da ako stigne neka dobra ponuda za našeg igrača, da on treba da se proda. Jednostavno moramo da se prilagođavamo takvim situacijama. Videćemo kako će se prelazni rok završiti. 

Za kraj je prokomentarisao i žreb za Ligu šampiona.

- Kada je reč o žrebu ako igrate utakmice na nivou Lige šampiona mislim da nije toliko bitno ko će biti protivnik. Nama je drago da smo u Ligu šampiona. Respektujemo sve ekipe, videli smo da među našim protivnicima ima pet osvajača Lige šampipna, što samo govori o njihovoj istoriji i kvalitetu. Na nama je da se spremimo na najbolji mogući način i dostojno reprezentujemo naš grad, srpski narod, navijače Crvene zvezde, klub i Srbiju uopšte. Mislim da je to još uvek daleko, moramo biti fokusirani na domaće prvenstvo, takvi su nam ciljevi, tako se moramo i ponašati - zaključio je Milojević. 

Utakmica Radnički 1923 - Crvena zvezda na programu je u nedelju od 19 časova.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOK JE BIO RAT, OVDE SU MU ZAMERALI - SAD JE NAŠ ZET: Poznati Slovenac o poznanstvu sa Borom