STANOJEVIĆ SE OGLASIO PRED PARTIZAN - VOJVODINA: U timu ima stranih igrača koji ne osećaju neke stvari

Tanjug

31. 08. 2024. u 20:04

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je na konferenciji za novinare da je sutrašnji meč protiv Vojvodine u 7. kolu Superlige Srbije dobar ispit za njegovu ekipu da vidi gde je pred reprezentativnu pauzu.

СТАНОЈЕВИЋ СЕ ОГЛАСИО ПРЕД ПАРТИЗАН - ВОЈВОДИНА: У тиму има страних играча који не осећају неке ствари

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/

Strateg crno-belih neće moći da vodi ekipu u nedelju od 21 čas u Beogradu, zbog crvenog kartona i suspenzije, pa će tim voditi njegov pomoćnik Branko Vukašinović.

Utakmica protiv Vojvodine dolazi posle eliminacije iz Evrope.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Motiva ima, stvarno je suludo pričati o motivu. Teško je posle evropske utakmice i kad je dobar rezultat, a kamo li kad je loš. Vojvodina je ekipa koja ima izvanredne pojedince, svesni smo toga, ali mi smo Partizan. Ako nismo spremni da rešavamo te situacije, znači da nam fali karaktera. Dobar ispit za sve nas i da tačno vidimo pred pauzu gde smo i šta smo. Na treningu su svi bili maksimalni. Nisu raspoloženi, što je prirodno, ali su dobro odradili trening - rekao je Stanojević.

Neće trener "parnog valjka" praviti radikalne rezove u ekipi preko noći.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Najlakše mi je da precrtam sedam igrača, ali ja ne mogu to da uradim usred prelaznog roka i da ne koristim igrače koje imam na raspolaganju. Jednostavno moram da ih koristim da bi pokušali da naprave transfer da bi imali egzistenciju kluba. Mislim da ova ekipa ima veliki broj stranaca. Sigurno ću napraviti određene rezove, ali svaki igrač ima ugovor. Mislim da ima stranih igrača koji ne osećaju neke stvari. Pokušaćemo da napravimo ekipu kakvu želim.

Na kraju je Stanojević otkrio i ko će biti novi kapiten posle odlaska Svetozara Markovića u Viktoriju iz Plzenja.

- Mislim da je to vrlo jasno, golman Aleksandar Jovanović je naš kapiten. Reprezentativac, pokazao se, tako da tu nemamo dileme. Bibars Natho je zamenik kapitena, neko ko ima izuzetan karakter - zaključio je Stanojević.

Partizan je do sad odigrao samo četiri utakmice, nalazi se na trećem mestu na tabeli sa 10 bodova. Novosađani su na pretposlednjoj 15. poziciji sa četiri boda iz pet mečeva.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMINUO MLADI GLUMAC: Spasioci pola sata pokušavali da ga ožive