RASULO U PARTIZANU! Novi kapiten usred utakmice hteo da tuče saigrača (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2024. u 08:38

PARTIZANOVO turbulentno leto se nastavlja. Posle eliminacije iz svih evropskih takmičenja, a krenuli su u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa Ligu Evrope i na kraju Ligu konferencija, došli su na tapetu i loši rezultati u nacionalnom šampionatu.

РАСУЛО У ПАРТИЗАНУ! Нови капитен усред утакмице хтео да туче саиграча (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/M. Todorović

Posle kiksa sa IMT-om 0:0, izabranici Aleksandra Stanojevića su ponovili isti rezultat i protiv Vojvodine. Ruku na srce, zaslužili su i da izgube, Novosađani su se pokazali u boljem svetlu i da nije bilo na golu Aleksandra Jovanovića, novog kapitena crno-belih, ni bod ne bi ostao u Humskoj. 

On je i na meču sa Vojvodinom briljirao, ali je u jednom momentu izgubio živce i krenuo u obračun sa svojim igračem. Bio je ljut reprezentativac Srbije na Kervina Arijagu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, posle greške defanzivnog veziste iz Hondurasa došlo je do šanse za rivala, a golman Partizana je bio jako ljut zbog toga. Krenuo je ka Arijagi, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić je sprečio da dođe do većeg incidenta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!