"KAD IMATE DIJAMANT..." Burno u Partizanu! Saldanja otišao iz kluba i ovo poručio na rastanku

Novosti online

03. 09. 2024. u 18:46

Fudbaler Mateus Saldanja napustio je Partizan i prešao u Ferencvaroš, oglasio se na društvenoj mreži "Instagram" i to na emotivan način.

КАД ИМАТЕ ДИЈАМАНТ... Бурно у Партизану! Салдања отишао из клуба и ово поручио на растанку

FOTO: FK Partizan

Saldanja je rekao da bi jednoga dana voleo da se vrati i da ponovo proživi lepe trenutke sa Partizanom.

 - Želim da vam se zahvalim za sve što smo prošli zajedno, za sve što ste učinili da postanem profesionalac i osoba kakva sam danas. Prošli smo kroz mnogo dobrih trenutaka, ali to nije bilo dovoljno da stvorimo nešto večito. Nadam se da ću jednog dana moći da se vratim i ponovo živimo te trenutke. Strastven sam u vezi sa svime što smo izgradili tokom ove godine zajedno - napisao je Saldanja na Instagramu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je na kraju da nije sve baš prošlo kako je očekivao, a iskoristio je priliku i da pomene vrlo važnog čoveka za njega.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 - Ne odlazim na način na koji sam zamišljao i želeo, ali je bilo neophodno, iako sam imao i druge osećaje… Klub je doneo druge odluke, i neke od njih nisu bile uspešne, posebno u vezi sa mnom kao igračem. Želim da se zahvalim svim direktorima i partnerima što su me tako dobro dočekali od prvog dana u Beogradu, i želim da se zahvalim treneru Igoru (Duljaju) na pomoći tokom mog puta u Partizanu. Nadam se da me nikada nećete zaboraviti, jer vas nikada neću zaboraviti! Kada imate dijamant, činite sve da ga zaštitite i učinite da sija još jače - navodi se u objavi fudbalera.

Saldanja je zadužio dres mađarskog šampiona, a crno-beli su prihodovali od ovog transfera četiri miliona evra.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLADNI I ŽEDNI PREVOZILI PET TONA KOKAINA: Detalji optužnice u Beogradu protiv 20 pripadnika Balkanskog kartela