"NE VERUJ IM, SINE!" Zvezda se emotivno oprostila od legendarnog Bore Čorbe

Novosti online

04. 09. 2024. u 10:45

Crvena zvezda se oprostila od legendarnog Bore Đorđevića

НЕ ВЕРУЈ ИМ, СИНЕ! Звезда се емотивно опростила од легендарног Боре Чорбе

FOTO: FK Crvena zvezda

Proslavljeni roker i frontmen grupe "Riblja čorba", ujedno i veliki zvezdaš - Bora Đorđević, umro je u 72. godini života.

- Bora je poslednje dane života proveo u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Ovog jutra stigla je tužna vest, koja glasi da nas je Bora napustio. Ipak, nikada njegovi hitovi neće biti zaboravljeni, a veza sa Crvenom zvezdom biće večno utkana u zidine Marakane. Brojne Zvezdine pesme kojih je autor će nastaviti sa istim ponosom da se pevaju na našoj Marakani. Pevaćemo punog srca "Ponosan budi", "Život", "Pobeda", "Mihajlo, gde si ti". I ne samo njih, već čitav album "Pesme sa severa" - istakla je Zvezda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Oni su takođe istakli i neke delove intervjua koje je davao legendarni pevač tokom života.

- Svako ko nešto piše, želi da narod to prihvati. Veoma mi je drago što pesma "Ne veruj im, sine", zvuči bolje kada je pevaju "delije" nego kada sam je ja otpevao. Svaki put se naježim. Pomagao sam navijačima kad su me zvali. I opet ću ako bude prilike. Jedan navijač mi je sasvim ozbiljno rekao – da nismo pobedili, probušili bismo brod nasred mora - pričao je Bora.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na kraju, Zvezda je istakla i stihove njegove čuvene pesme.

- Hvala ti, Boro, što smo bili tvoji savremenici i jedno ti obećavamo - Nećemo im verovati i ponosni bićemo, što zvezdaško srce bije nam iz grudi! Neka ti je večna slava.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost