Dan pre utakmicu Srbija - Španija na startu novog ciklusa Lige nacija, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi održao je više nego zanimljivu konferenciju za štampu u sportkom centru FSS-a u Staroj Pazovi.

Komentari (4)

Sremac

04.09.2024. 18:35

Piksi odlazi... Veliko si fudbalsko ime Ali nisi kapacitet za trenera ... Bez vizije, koncepta, discipline I integriteta... Podlozan uticajima....odlazi , ne brukaj se

Moram da primetim

04.09.2024. 19:14

Nama ne treba novi kapiten, nego novi selektor. Nema nama spasa ako ovaj, i pored svega, ostane selektor. To je prosto recept za katastrofu. Ne znam šta to još treba da se dogodi, kakav fijasko, da se mi dozovemo pameti i pozovemo na odgovornost koga treba.

ILIJA

04.09.2024. 19:42

Stojkovicu ! Ja sam ubedjen da ti je dati Spansku Reprezentaciju komplet onaj tim sto je osvojijo Evrposko pravenstvo ti bi sa tvojom koncepcijom igre izgubijo i od one jadne Srbije koja je igrala na evropskom pravenstvu, na zalost ali je tako, ti znas samo lepo da pricas i mislis da si ti najpametni na zalost nije tako. Piksi najbolje je da kazes najiskrenije ljudi ja neznam bolje i zato idem.