SPREMA SE HAOS NA "MARAKANI"! Ceo region bruji o dolasku hrvatskih navijača u Beograd

Novosti online

05. 09. 2024. u 10:28

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ponovo veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, a prvi meč očekuje crveno-bele na Marakani već 19. septembra.

СПРЕМА СЕ ХАОС НА МАРАКАНИ! Цео регион бруји о доласку хрватских навијача у Београд

M. Vukadinović

Tada će aktuelni srpski šampion ugostiti ekipu Benfike na najvećem srpskom stadionu, a osim fudbalske strane, biće "vatreno" i sa navijačke. Razlog za to jeste navijačka grupa iz Lisabona "No Name Boys", koja važi za jednu od najvatrenijih i najaktivnijih u Portugalu, ali i za "bratsku" grupu navijača Hajduka - "Torcide Split".

Samim tim, moglo bi se desiti da, prvi put od 1991. godine, pripadnici Torcide dođu u Beograd, i to na Marakanu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Upravo juče moj je prijatelj razgovarao s prijateljem iz "Torcide", mislim da će ići s nama u Beograd na utakmicu Lige šampiona s Crvenom zvezdom. Biće to vruć dan u Srbiji – rekao je za hrvatske Sportske novosti jedan od zaposlenih u Benfiki koji je insistirao da ostane anoniman, pa dodao:

- Očekujem da ćemo se sastati s navijačima Hajduka i da će da budu s nama u Beogradu. Mislim da hoćemo. Oni su nam prijatelji od devedesetih godina, od nesreće u kojoj su tri naša člana izgubila život. Veliki prijatelji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Profimedia

 
 
 

Moguće je, dakle, da na stadionu "Rajko Mitić", pored zastava navijačke grupe Benfike "No Name Boys", osvanu i transparenti "Torcide". Nema sumnje da to ne bi prošlo bez reakcije delija. Međutim, Portugalci se prave naivni.

- Na utakmici s Crvenom zvezdom ne očekujem ništa drugo nego sportsko navijanje u sportskoj atmosferi. Mi se za to zalažemo. Čuo sam da su srpski i hrvatski mediji već pisali o tome, da pominju moguće incidente, ne sviđa mi se da se to tako najavljuje, ali šta je tu je - kaže isti izvor.

Sve u svemu i da se pojave pojedini navijači Hajduka, teško da bi smeli razviti transparent "Torcida", jer onda bi ispao neviđeni haos na Marakani. 

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Mbape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!