DEŽURNI KRITIČAR ZANEMEO! Srbija ga fascinirala, ali Piksi mu nije zaboravio šta je pričao

Novosti online

06. 09. 2024. u 07:45

ODIGRALA je Srbija, iako oslabljena, muški protiv Španije. Bod protiv prvaka Evrope na otvaranju Lige nacija, ali i igra u prvom poluvremenu može i te kako da ohrabri Dragana Stojkovića Piksija, koji je izgubio podršku nacije.

ДЕЖУРНИ КРИТИЧАР ЗАНЕМЕО! Србија га фасцинирала, али Пикси му није заборавио шта је причао

FOTO: M. Vukadinović

Pred početak meča na Marakani su se čuli zvižduci za selektora Srbije, a na kraju istog i sporadični aplauzi. A zanimljivo je čuti i šta je rekao Rade Bogdanović, analitičar RTS-a i bivši fudbaler koji je, kao po običaju, dežurni kritičar "orlova", međutim, ovog puta je bio više nego miran, čak su pale i pohvale.

Bogdanović im je čestitao na igri i istakao da će protiv Danske biti drugačije i da se moramo prilagoditi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pa jeste, u pravu ste, ali za naš tim je ovaj bod bitan za samopouzdanje i utakmice koje dolaze. Odličan Rajković kao i svi naši reprezentativci, možemo samo da im čestitamo, jer ipak je to prvak Evrope, a buduće utakmice će pokazati na kakvom smo putu. Biće totalno drugačija utakmica i način igre, jači tempo i intenzitet, ali su momci pokazali da su danas hteli da brane i odbrane grb koji nose. Branili smo se i odbranili smo se protiv evropskog prvaka - rekao je neverovatno miran Bogdanović.

Foto Z. Jovanović Mačak

 

Međutim, Piksi mu nikada nije ostajao dužan. Stojković je poslao jednu skrivenu poruku, ali... Čini se da je selektor Srbije rešio da malo potkači Radeta Bogdanovića. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Odigrao je sjajno, trošio se mnogo. Ako ste primetili, a to će valjda ovi, kako se zovu, fudbalski eksperti koji su po televizijama, nadam se da će nešto razumeti i shvatiti. Mi smo što se Jamala i Nika Vilijamsa tiče, valjda su primetili da smo išli na tu jednu duplu markažu praktično. Birmančević je bio taj, imao je pomoć, Nedeljković je bio taj i imao je pomoć. Nisam želeo da budu jedan na jedan, ta disciplina i potrošnja na tom nivou može da me zadovolji i zadovoljava me - poručio je Piksi.

Bogdanović je često znao da isproziva selektora, a sada je očigledno da mu je Piksi odgovorio.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKAZAO ISKLESANE TRBUŠNJAKE U ŠESTOJ DECENIJI: Holivudski glumac zadao domaći zadatak i mnogo mlađim muškarcima (FOTO)