"IZVEŠTAJ JE DOBAR" Dragan Stojković Piksi: Danska je bila mnogo zadovoljnija bodom na EURO 2024

Novosti online

07. 09. 2024. u 18:13

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je njegova ekipa došla u Kopenhagen da odigra najbolje što može i ostvari pozitivan rezultat.

ИЗВЕШТАЈ ЈЕ ДОБАР Драган Стојковић Пикси: Данска је била много задовољнија бодом на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG

Naša reprezentacija nije pobedila Dansku od 1990. godine. Sutrašnji meč id 18 časova na stadionu Parken dolazi samo dva ipo meseca posle remija istih ekipa u poslednjem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu.

- Danska je uvek bila neugodan i težak protivnik. Iz ciklusa u ciklus, plasmanima na velika takmičenja potvrđuju kvalitet. Nedavno smo na Evropskom prvenstvu odigrali utakmicu koja je bila od izuzetne važnosti i za nas i za njih, utakmica je završena 0:0, a tim rezultatom su oni bili mnogo zadovoljniji. Očekujem da sutrašnja utakmica bude na isto takvom nivou. Ekipa se nije mnogo promenila u odnosu na naš prethodni meč, pa ne verujem da može mnogo šta da se promeni u njihovom sistemu, analizirali smo sve i spremni smo. Mi smo došli ovde da odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je Stojković na konferenciji za medije u Kopenhagenu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kadrovska situacija u ekipi je dobra. 

- Ono što je najbitnije, izveštaj doktora je da se niko od igrača ne žali na povredu. Svi koji su ovde su u konkurenciji za tim. Umor postoji, ali i Danska je igrala pre tri dana. Profesionalni fudbal je takav, igra se na svaka tri dana i moramo da ih osposobimo za izazov kakav je Danska, zaključio je Stojković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na konferenciji je govorio i defanzivac Strahinja Pavlović, koji je sad jedan od iskusnijih u timu posle dolaska novog talasa mlađih igrača. 

- Pre utakmice sa Španijom pričao sam na nekoliko mlađih igrača i osetio sam kod njih samopouzdanje i spremnost da daju mnogo reprezentaciju, izjavio je Pavlović, a zatim se podsetio meča koji su Srbija i Danska odigrale u Minhenu 25. juna. 

- Bila je to jako teška utakmica koju uopšte nismo loše odigrali, bili smo jako blizu, da je Jović bio par centimetara iza igrača mi bi dobili tu utakmicu, zaključio je Pavlović. 

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)