"DEMONI MRZE ISUSA, A ONA JE JEDNA OD NJIH!" Slavni hrvatski fudbaler osudio Bosanku koja je pucala u sliku Bogorodice

Novosti online

10. 09. 2024. u 09:17

HRVATSKI fudbaler Dejan Lovren je jedan od onih momaka koji nema dlake na jeziku, što je kroz karijeru često znalo i da ga košta.

ДЕМОНИ МРЗЕ ИСУСА, А ОНА ЈЕ ЈЕДНА ОД ЊИХ! Славни хрватски фудбалер осудио Босанку која је пуцала у слику Богородице

Foto: Tanjug/Photojoiner

Bivši as Liverpula je inače i veliki navijač Novaka Đokovića, podržao ga je i kada je Srbin razapet za vreme koronavirusa, kao i mnogo puta pre i posle. 

Ovoga puta Lovren je javno osudio švajcarsku političarku Saniju Ahmeti, inače ženu poreklom iz Bosne i Hercegovine, koja je nedavno pucala u sliku Bogorodice sa Isusom, pa se kasnije pokajala. Hrvatski fudbaler smatra da oproštaja za ovakav postupak nema.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa. Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno. Nikad se ne rugaj nečijoj religiji, budi pristojan. Pucala je malom Isusu u glavu nekoliko puta, čista ljutnja i mržnja! A njena politička stranka i dalje stoji iza nje? Ludo. Kakva je ovo šala - napisao je Lovren, a prenose hrvatski mediji.

Inače, Sanija je članica partije GLP u Cirihu i kopredsednica Operacije Libero, a kada je shvatila šta je uradila vrlo brzo je izbrisala sporni video-snimak i fotografiju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Tražim oproštaj od onih koji su povređeni mojim delovanjem. Instagram "stori" sam izbrisala odmah kad sam postala svesna verskog sadržaja. Nisam razmišljala o tome. To je bilo apsolutno glupo od mene. Bila je to greška. Strašno mi je žao - napisala je Sanija posle sramotnog čina.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRIGA O DECI NA PRVOM MESTU: Meridian fodacija donirala klima uređaje Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj