ZBOG OVOGA JE DUŠAN VLAHOVIĆ ODBIO PIKSIJA! Italijani otkrili zašto je napadač Juventusa "iskulirao" Srbiju

Novosti online

10. 09. 2024. u 11:20

NAPADAČ Juventusa Dušan Vlahović se našao u grupi srpskih igrača koji su odlučili da se ne odazovu Draganu Stojkoviću za utakmice Lige nacija, što je izazvalo ogromnu buru u javnosti.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ДУШАН ВЛАХОВИЋ ОДБИО ПИКСИЈА! Италијани открили зашто је нападач Јувентуса искулирао Србију

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Srbije je izrazio razumevanje za odluku Vlahovića da se ne odazove na poziv za reprezentativne obaveze tokom septembra, ističući da je u pitanju porodični problem, da neće ulaziti u privatni život fudbalera i da veruje u razloge zbog kojih je odbio poziv.

Međutim, italijanski mediji intenzivno su se bavili slučajem Dušana Vlahovića, navodeći da fudbaler trenutno pregovara sa Juventusom oko novog ugovora. Prema njihovim tvrdnjama, Srbin je fokusiran na pregovore sa Juventusom i zbog toga nije želeo da se pridruži reprezentaciji Srbije u Ligi nacija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Spekuliše se da uprava Juventusa planira da smanji Vlahovićevu platu i ponudi mu novi ugovor sa nižim fiksnim iznosom, ali većim bonusima. Naime, cilj Juventusa je da Srbinu smanji aktuelni ugovor po kojem zarađuje 12 miliona evra i važi do leta 2026. godine.

Dušan na stolu ima ponudu da produži ugovor sa "starom damom" do godinu-dve, uz određene promene plate i bonusa. Po novom ugovoru, Vlahoviću bi bilo zagarantovano između 9 i 10 miliona evra neto, dok bi bonusi bili veći nego do sada, i bivši napadač Partizana se nalazi u dilemi šta mu je činiti. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače, Vlahović je dobro ušao u novu sezonu i postigao dva gola u prva tri kola, tako da u "staroj dami" od njega imaju velika očekivanja u nastavku sezone.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PAVKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ĐINĐIĆ REKAO: Dosmanlije imale kukavički plan za 6. oktobar