"RAD SA MURINJOM MOŽE DA BUDE SAMO..." Filip Kostić presrećan: Od prvog dana prelaznog roka sam hteo da dođem u Fenerbahče!

N. I.

10. 09. 2024. u 16:11

LETNjA transfer saga oko Filipa Kostića je konačno završena. Novi trener Juventusa Paulo Fonseka je nekako nedeljama okretao glavu od 31-godišnjeg ofanzivnog veziste, tražio neka druga lica i rešenja u svom timu, a mediji su selili Kragujevčanina svuda po Evropi. Poslednjih dana su dva rivala iz Istanbula vodili pravi mali medijski, ali i menadžerski rat.

РАД СА МУРИЊОМ МОЖЕ ДА БУДЕ САМО... Филип Костић пресрећан: Од првог дана прелазног рока сам хтео да дођем у Фенербахче!

Instagram FK Fenerbahče

Galatasaraj je povukao prvi potez, ali je Fenerbahče odigrao poslednji i pobedonosni, pa je Kostić na kraju završio u ekipi koju trenira Žoze Murinjo. I što je mnogo bitnije, u ekipi u kojoj je prva zvezda Kostićev zemljak - Dušan Tadić.

Dvojica srpskih internacionalaca i sada već bivših reprezentativaca u utorak su se nasmejani sreli u trening centru Fenera, pozirali pred brojnim fotografima, a po osmesima i bratskom zagrljaju, reklo bi se da je Tadić dobio pravo društvo u ekipi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Prvo, hoću da kažem da sam veoma srećan što sam ovde. Od prvog dana ovog prelaznog roka sam želeo da dođem u Fenerbahče. Jedan od presudnih razloga što se nalazim u ovako velikom klubu su trener Žoze Murinjo i moj saigrač iz reprezentacoije Srbije Dušan Tadić. On je jedan od mojih najboljih prijatelja. Budući rad sa Žozeom Murinjom može da bude samo inspiracija za svakog fudbalera na svetu. Verujem da ćemo ove sezone zajedno osvojiti trofeje koji će da obraduju naše navijače. Daću sve od sebe za Fenerbahče - bioe je Kostić više nego raspoložen pred turskim novinarima.

A onda je Fenerov novajlija pričao o Dušanu Tadiću.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Vrhunski je igrač. Godinama smo zajedno nosili dres reprezentacije Srbije. Raduje me što smo ponovo u istom timu, ovaj put u klubu koji ima izuzetno veliku tradiciju i pobedničke ambicije - zaključio je Kostić.

U Holandiji se mimoišli

ZANIMLjIVO je da su Tadić i Kostić umalo postali saigrači u Holandiji. Dušan je nosio dres Groningena od 2010. do 2012, kada je prešao u Tvente, a tog leta je u klub iz kragujevačkog Radničkog stigao upravo Filip i u njemu ostao do 2014. Pre 12 godina su se mimoišli, ali putevi su im se konačno ukrstili na Bosforu, u Fenerbahčeu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!