SRDAČAN SUSRET: Kad LJubinko Drulović sretne portugalsku legendu

N. I.

11. 09. 2024. u 23:00

MLADA fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Azerbejdžan (0:2) u Bakuu, a selektor Ljubinko Drulović iskoristio je priliku da se nakon utakmice, sa svojim najbližim saradnicima, susretne sa starim prijateljem, čuvenim selektorom Portugala i sadašnjim selektorom Azerbejdžana Fernandom Santosom.

СРДАЧАН СУСРЕТ: Кад Љубинко Друловић сретне португалску легенду

FOTO: FSS

Ljubinko Drulović je imao priliku da sarađuje sa Fernandom Santosom u periodu od 1998-2001. godine u Portu, koji je portugalski trener tada predvodio sa klupe. Santosovu karijeru posebno je obeležio period na klupi Portugalije, čiji je selektor bio u periodu od 2014. do 2022. godine, između ostalog i u čuvenoj lisabonskoj noći, kada su izabranici selektora Dragana Stojkovića ostvarili veliku pobedu i direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Susret su iskoristili da porazgovaraju o fudbalskim temama u prijatnoj atmosferi. Fernando Santos je čestitao našem timu na dobroj igri i pobedi u Bakuu, dok su članovi stručnog štaba mlade reprezentacije Srbije na čelu sa selektorom Drulovićem poželeli Portugalcu sreću u predstojećim utakmicama na klupi Azerbejdžana u okviru Lige nacija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?