OBRT! Novi detalji "transfera" Silasa iz Štutgarta u Crvenu zvezdu

Novosti online

13. 09. 2024. u 08:50

Prva informacija bila je da je Silas Katompa Mvumpa stigao iz Štutgarta u Crvenu zvezdu na besplatnu pozajmicu, ali prema podacima specijalizovanog sajta "Transfermarkt" šampion Srbije će platiti 500.000 evra bundesligašu.

ОБРТ! Нови детаљи трансфера Силаса из Штутгарта у Црвену звезду

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je preuzela i obaveze kompletne Silasove plate, što je oko 1,3 miliona evra neto. Tu su i određeni bonusi, ali kad se sve sabere, najtrofejniji srpski klub je za malo ulaganje došao do igrača od kojeg su velika očekivanja.

Ukoliko tokom ili na kraju sezone budu želeli na Marakani da otkupe Silasa, klauzula je 10.000.000 evra i to bi bio najskuplji ulazni transfer u istoriji kluba.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Logično je da je Štutgart tražio i obeštećenje za pozajmicu, pošto će Silasa imati za rivala u Ligi šampiona i platio ga je Parizu 2019. godine osam miliona evra. Gostovaće „Švabe“ na Marakani 27. novembra, što će biti meč četvrtog kola.

FOTO: EPA

 

Silas je bio u trenažnom procesu Štutgarta, ali je pao u drugi plan. Činjenica da je radio tokom celog leta dovodi ga u situaciju da je spreman da startuje već u subotu protiv Napretka, a izvesno je da će se naći u timu na početku Lige šampiona 19. septembra, protiv Benfike u Beogradu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zvezdaška publika nestrpljiva je da vidi nekadašnjeg najboljeg novajliju u Bundesligi na delu u crveno-belom dresu, a prilika je u subotu od 20 časova kad je besplatan ulaz, povodom 61. rođendana Marakane. Gost je kruševački Napredak.

(Sportklub)

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao