MILOJEVIĆ SE OGLASIO PRED NAPREDAK: Liga šampiona nam donosi mnogo, ali...

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 09. 2024. u 16:50

SUPERLIGA Srbije se vraća nakon takmičenja reprezentacija. Crvena zvezda će dočekati kruševački Napredak, a očekivanja od ove utakmice izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

МИЛОЈЕВИЋ СЕ ОГЛАСИО ПРЕД НАПРЕДАК: Лига шампиона нам доноси много, али...

FOTO: FK Crvena zvezda

On je najpre govorio o protivniku za koga ističe da svakom može da napravi problem.

- Igramo na domaćem terenu i znamo šta hoćemo. Imali smo probleme u reprezentativnoj pauzi, jer je dosta igrača bilo sa nacionalnim timovima i kasno su se vratili. Treba nam dobra i takmičarska utakmica, a s obzirom na kvalitet Napretka, verujem da će tako i biti. Imaju sjajan kolektiv, dobro su formirani i vođeni. Nekoliko zanimljivih i brzih igrača i zaista su popunjeni lepo na svim pozicijama. Utisak mi je da mogu da naprave problem svakom, pogotovo ako se ne uđe koncentrisano u meč. Konkretno, Napredak je mnogo toga promenio u igračkom kadru u odnosu na prošlu godinu, ali su i dalje kvalitetni veoma. Moramo da budemo koncentrisani - rekao je Milojević.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Šef stručnog štaba šampiona Srbije naglasio je da ekipa ne razmišlja o Benfiki, iako je ta utakmica veoma blizu.

- Profesionalizam je da se bude fokusiran na prvu sledeću utakmicu, odnosno Napredak. Uspevali smo to do sad, a igrači znaju moj stav da je prvenstvo najvažnije takmičenje. Naravno, i Liga šampiona nam donosi mnogo, ali u ovom trenutku je u fokusu Napredak.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dotakao i novajlija, Nemanje Radonjića, Radeta Krunića i Silasa i otkrio u kakvoj su formi.

- Dosta dobro su spremni. Radonjić polako dolazi do ritma, a Krunić i Silas su u takmičarskoj formi.

Blizu povrataka na teren je i golman Omir Glazer.

- Glazer je dobro radio ove dve nedelje, ali ćemo videti ko će braniti. Razgovaraću sa njim i sa trenerom golmana Dušanom Gašićem.

Ulaz na ovu utakmicu je besplatan zbog rođendana staidiona "Rajko Mitić", pa Milojević očekuje da dobru podršku sa tribina. Navijači će se takođe oprostiti od Bore Đorđevića koji je nedavno preminuo.

- Nadam se velikoj poseti. Napustio nas je veliki zvezdaš Bora Đoorđević. Ostavio je dubok trag... Odrastao sam uz njegove pesme i moja mladost je vezana za grupu "Riblja čorba". Znam da će naši navijači doći na utakmicu u velikom broju, i ovom prilikom ih i pozivam da to učine - podvukao je trener Zvezde.

Utakmica Crvena zvezda - Napredak igra se u subotu od 20 časova.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ŽELIM DA POVERUJEM DA SE TO DESILO: Avramović u šoku zbog Svetislava Pešića, nada se filmskom raspletu