IVAN PERIŠIĆ DOLAZI NA "MARAKANU"? Hrvatski reprezentativac izazvao zemljotres u Splitu, pa povukao šokantan potez

Novosti online

17. 09. 2024. u 11:42

Mnogo je bure podigao u Splitu. Od velike ljubavne priče, do teškog razvoda.

ИВАН ПЕРИШИЋ ДОЛАЗИ НА МАРАКАНУ? Хрватски репрезентативац изазвао земљотрес у Сплиту, па повукао шокантан потез

FOTO: M. Vukadinović

Ivan Perišić i Hajduk su završili neslavno zajedničko putovanje, pa je reprezentativac Hrvatske otišao iz kluba uz mnogo propratnog materijala. Sada je slobodan u izboru nove sredine, a mogao bi put Holandije.

Kako saznaje Fabricio Romano, PSV je krenuo u lov na potpis Perišića, koji je vrlo blizu da kaže da i nastavi fudbalsko putovanje u Ajndhovenu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ovo znači, da ukoliko Perišić zaduži opremu PSV-a, da će u januaru dolaziti u Beograd, pošto holandski velikan gostuje Crvenoj zvezdi u sedmom kolu Lige šampiona.

Utakmica između Zvezde i PSV-a je na programu 21. januara, a klub sa Marakane prethodno igra protiv Benfike, Intera, Monaka, Barselone, Štutgarta i Milana.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici