"NIKO NEMA ŠANSE PROTIV ZVEZDE": Drulović Portugalcima pričao hvalospeve o crveno-belima

Novosti online

17. 09. 2024. u 21:20

Ljubinko Drulović, slavni srpski fudbaler i trener, govorio je o Crvenoj zvezdi i onome što je čeka u Ligi šampiona ove sezone.

НИКО НЕМА ШАНСЕ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Друловић Португалцима причао хвалоспеве о црвено-белима

Foto: Profimedia

Zvezda će sezonu u Ligi šampiona otvoriti protiv Benfike u četvrtak od 18.45 na Marakani (stadionu Rajko Mitić).

- Crvena zvezda je veliki klub sa puno tradicije. Ove godine su ojačali ekipu sa dosta igrača i mogu čak formirati dva kvalitetna tima. Uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona, što je uspeh koji je dobar ne samo za klub, već i za zemlju. Imaju mnogo stranih igrača, što pre nekoliko godina nije bilo uobičajeno, a trenutno su klub sa mnogo novca - rekao je Drulović, kako prenosi portugalsi list "Zerozero“.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Drulović misli da apsolutno niko u Srbiji ne može da se meri sa Zvezdom u ovom trenutku, te da je zato Liga šampiona veliki test za crveno-bele.

- Radujem se da vidim šta će uraditi u Ligi šampiona, jer nemaju konkurenciju u domaćem prvenstvu. Niti jedan klub nema šanse protiv Crvene zvezde, oni su jedini kandidat za titulu i verujem da će lako osvojiti prvenstvo. Liga šampiona će biti dobar test da se vidi da li mogu da se takmiče protiv velikih timova -  rekao je Drulović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Inače, Ljubinko Drulović je dobar deo svoje igračke karijere proveo u Portugalu, gde je nastupao za Žil Visente, Penafiel, Porto i Benfiku.

BONUS VIDEO IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

VELIKA JE STVAR BITI ŠAMPION OVOG TURNIRA! Karlos Alkaraz ni sam ne veruje u ono što je rekao