KAO DA PORAZ OD 9:2 U LIGI ŠAMPIONA NIJE DOVOLJAN: Navijače Dinama iz Zagreba nakon utakmice dočekala nova drama

Novosti online

18. 09. 2024. u 15:14

Kao da nije bilo dovoljno to što su na Alijanc areni bili svedoci najtamijoj epizodi u istoriji Dinama (a zagrebački klub je deklasiran od Bajerna sa neverovatnih 9:2 u 1. kolu Lige šampiona), navijači hrvatskog prvaka pravu su dramu proživljavali tek nakon utakmice.

КАО ДА ПОРАЗ ОД 9:2 У ЛИГИ ШАМПИОНА НИЈЕ ДОВОЉАН: Навијаче Динама из Загреба након утакмице дочекала нова драма

FOTO: Tanjug/AP

Naime, ovako o tome pišu izveštači hrvatskih "Sportskih novosti" sa lica mesta:

"Zajedno s njima (Bed blu bojsima) vraćali smo se iza ponoći u vozu gradske brze železnice U-Ban koji je 45 minuta prenatrpan stajao u mestu!  

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--


Voz je stao blizu stanice Frajman, i to prema prvim informacijama zbog nestanka struje, a stao je u najgorem trenutku, kada su navijači unutra bili bukvalno jedan na drugome jer je to bila jedina linija za povratak sa stadiona.


PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- "Zapeli" smo u vozu i 45 minuta samo stajali unutra. Bukvalno smo se gušili - ispričao nam je jedan od navijača.


Kad je putnicima postalo jasno da se voz neće pomeriti, povukli su ručicu za izlazak u nuždi i počeli da lome živu ogradu kako bi se probili s pruge", javlja pomenuti hrvatski list.

Evo i jedne scene koja svedoči o toj siutaciji. Istina - zapis nije baš visokog kvaliteta,  jer se radilo o noćnom trenutku kidanja žive ograde, ali dovoljno može da se nasluti - kroz koje su muke "Bed blu bojsi" prolazili posle neverovatnog poraza Dinama od Bajerna u Minhenu.

Navijači Dinama iz Zagreba probijaju živu ogradu da bi izašli iz voza u Minhenu / Screenshot / Sportske novosti

Ako vas fudbal zanima, pratite sve najvažnije ali i najzanimljivije vesti o njemu na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje