OGLASILI SE IZ BARSELONE: Evo da li će se žaliti na kaznu UEFA

Novosti online

27. 09. 2024. u 13:47

Fudbalski klub Barselona saopštio je danas da se neće žaliti na kaznu koju joj je danas izrekla Evropska fudbalska unija (UEFA), pa će definitivno biti bez podrške navijača u meču protiv Crvene zvezde 6. novembra, na stadionu "Rajko Mitić".

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ БАРСЕЛОНЕ: Ево да ли ће се жалити на казну УЕФА

FOTO: EPA

Barselona je obavestila javnost da će ispoštovati sankciju.

 - FK Barselona saopštava je da je dobio sankciju od 10.000 evra od UEFA i zabranu prodaje ulaznica za odlazak na utakmicu Lige šampiona zbog rasističkog ponašanja navijača tokom utakmice prvog kola Lige šampiona koja je odigrana u Monaku 19. septembra. Klub obaveštava javnost da će ispoštovati i primeniti sankciju u četvrtom kolu Lige šampiona kad će ekipa igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu, 6. novembra. Barselona će nastaviti da refundira cenu ulaznice svim navijačima koji su je već kupili - stoji na početku saopštenja.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Dodaje se da Barselona odbija bilo kakvu vrstu opravdanja za nasilje i da će, kao što je navedeno u članovima 3 i 4 svog Statuta, obezbediti zaštitu i promociju Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima koja je uključena u Međunarodnu povelju o ljudskim pravima koju su proglasile Ujedinjene nacije.

 - Klub će pojačati dosadašnje mere i preduzeti dodatne radnje koje su odgovarajuće kako bi se sprečilo ponavljanje ovih događaja u budućnosti, a biće sankcionisani svi koji su odgovorni - zaključuje se u saopštenju Barselone.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um