KAO DA SU UKLETI! Zvezdin crni niz u Ligi šampiona nema kraja

Novosti online

02. 10. 2024. u 10:32

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostujućem terenu u Milanu od Intera sa 4:0, u meču drugog kola Lige šampiona. Strelci za Inter bili su Hakan Čalhanoglu u 11, Marko Arnautović u 59, Lautaro Martines u 71. i Mehdi Taremi iz penala u 81. minutu.

КАО ДА СУ УКЛЕТИ! Звездин црни низ у Лиги шампиона нема краја

Foto: AP

Jasno je da je takmičenje u elitnom takmičenju zahtevno za crveno-bele, koji se od 2018. godine po četvrti put takmiče u Ligi šampiona. Za to vreme su gostovali deset puta i u svim tim mečevima nisu uspeli da izbegnu poraz.

Sve je počelo od gostovanja PSŽ (1:6), pa onda Liverpulu (0:4) i na kraju Napoliju (1:3). Sledeće sezone Zvezda je gostovala Bajernu (0:3), potom Totenhemu (0:5), pa onda  Olimpijakosu u meču koji je odlučivao putnika u Ligu Evrope, Zvezda je poražena sa 1:0.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pretpošle sezone crveno-beliu su gostovali Mančester sitiju (1:3), dok su neočekivani poraz doživeli u Bernu od Jang Bojsa gde se očekivalo da će makar izvući remi, ali je na kraju bilo 0:2. Pre toga crveno-beli nisu imali šanse na gostovanju Lajpcigu, gde je bilo 3:1 za Nemce. Posle svih ovih poraza gol-razlika crveno-belih ne izgleda najbolje, katastrofalnih 4:34!

Crvena zvezda do kraja ligaške faze Lige šampiona ima gostovanja Milanu, Monaku i Jang bojsu, gde će imati šansu da popravi utisak i prekine ovaj neslavan niz.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona