MITROVIĆ O BOJKOTU: Nemam kome da se pravdam, znam koliko sam dao reprezentaciji

Tanjug

11. 10. 2024. u 16:18

KAPITEN fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović demantovao je ovog petka priče o tome da je u septembarskom okupljanju "orlova" bilo bojkota selektora Dragana Stojkovića i istakao da ne želi nikom da se pravda, jer svi mogu da vide koliko je okupljanja propustio otkad je član državnog tima i koliko je dao reprezentaciji.

МИТРОВИЋ О БОЈКОТУ: Немам коме да се правдам, знам колико сам дао репрезентацији

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Naglasio je i to da mu je bitno da selektor i navijači znaju koliko mu znači igranje za državni tim.

- Ja razumem da novine i televizija svašta pričaju, svašta se danas prodaje zbog klikova. Ne želim nikome da se pravdam, znam ko sam, šta sam, koliko sam dao sebe reprezentaciji, meni je bitno da selektor i navijači to znaju - rekao je Mitrović na konferenciji za medije u Leskovcu pred sutrašnji meč protiv Švajcarske.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Napadač Al Hilala je u 94 meča za "orlove" dao 58 golova i najbolji je strelac reprezentacije svih vremena. On je vukao povredu zbog koje je propustio septembarske utakmice.

- Napunio sam 30 godina, možete da vidite koliko sam okupljanja propustio, ne želim nikome da se pravdam, znam ko sam, šta sam, koliko sam dao reprezentaciji. Tu sam i hoću da pomognem ekipi i svi želimo da pobedimo sutra.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Aleksandar Mitrović/FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Svestan je Mitrović kvaliteta protivnika.

- Imamo iskustva sa Švajcarcima, i njima su se oprostili neki igrači. Utakmica kao i svaka druga, jako teška, imaju dobre pojedince i trenera, što su i pokazali i na Evropskom prvenstvu. Bilo bi bi dobro da dobijemo utakmicu, a ako dođe i gol bilo bi perfektno. Najbitnije je da igramo dobro, ako igramo tako, mislim da će golovi doći.

Kapiten Srbije nije igrao protiv Španije u septembru ali je rekao da je taj meč primer zajedništva ekipe.

- Bila je to taktički fenomenalna utakmica, možda je falilo malo sreće pa da pobedimo. Imali smo kompaktnu odbranu, a iz svake kontre smo bili opasni, visio je gol u vazduhu. Takav meč nam daje podstrek za budućnost, svi su očekivali da primimo tri ili četiri gola, ali smo pokazali jednu sliku kako želimo da izgledamo u budućnosti. Ta utakmica je podstrek i slika kako bi trebalo da igramo u narednom periodu - zaključio je Mitrović.

Podsetimo, utakmica Srbija - Švajcarska igra se u subotu od 20.45. U drugom meču naše grupe igraće Španija i Danska u isto vreme.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako izabrati kvalitetan probiotik?