OZBILJNA FUDBALSKA PROVERA: Srbija - Ukrajina u Staroj Pazovi

N. I.

14. 10. 2024. u 15:20

MLADA fudbalska reprezentacija Srbije priprema se u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije za poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. protiv Ukrajine (utorak, 15. oktobar, 20.30, Sportski centar FS Srbije). Ulaz na utakmicu je slobodan za sve gledaoce.

ОЗБИЉНА ФУДБАЛСКА ПРОВЕРА: Србија - Украјина у Старој Пазови

Foto: Profimedia

Obzirom da utakmica za ”orliće” nema rezultatski značaj, pošto je Srbija ostala bez šansi za plasman na Prvenstvo Evrope, selektor Ljubinko Drulović odlučio je da, baš kao i u septembru, pruži šansu mladim fudbalerima, većinom iz generacije 2004/5, koji predstavljaju budućnost mlade reprezentacije.

Ljubinko Drulović je najavio da će većina igrača dobiti svoju šansu:

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Nažalost, neki od igrača nam opravdano nisu na raspolaganju u odnosu na septembarski prozor. Shodno tome, tu je dosta novih momaka, ali bilo je dovoljno vremena da ih sve uklopimo. Siguran sam da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu, da pokušamo da pobedimo i nastavimo sa dobrim igrama, koje smo pružali u septembru na obe utakmice. Važno je da kao ekipa nastavimo da rastemo, ovakve utakmice su prava prilika za to, jer je Ukrajina jedna izuzetna ekipa.

Selektor veruje da je pred novom generacijom ”orlića” lepa reprezentativna budućnost:

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Nadam se da ćemo sve što smo radili prethodnih dana preneti na utakmicu. Ambijent među momcima je odličan, to me posebno raduje. Sve što želim je da budemo na svom nivou i ispoštujemo stvari na terenu. Ne treba zaboraviti da su naši momci čak i po dve, do tri godine mlađi od Ukrajinaca. To je nova generacija koju stvaramo i siguran sam da je pred njima lepa budućnost.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)